Visinele, consumate atat proaspete, cand e vremea lor, cat si congelate, contin o mare cantitate de potasiu, care contribuie la stabilizarea ritmului cardiac si la sanatatea pielii, fara ca acestea sa fie insa singurele beneficii de pe urma consumului lor. Ele sunt de folos in boli de rinichi, ...
Ciresele scad riscul de guta cu pana la 35%, iar cand sunt consumate in acelasi timp cu tratamentul standard pentru aceasta boala eficienta lor in a proteja ajunge pana la 75%, arata un studiu recent. Aceste fructe au proprietati antiinflamatorii si reduc durerile asociate deseori cu guta, arata ...
Pirul dezvolta in pamant o tulpina subterana, lunga, de cativa metri, numita rizom, care contine zaharuri, insulina, substante mucilaginoase, saponozide si uleiuri volatile, cu proprietati antimicrobiene, saruri de potasiu si siliciu, acid salicic, vitaminele A si B, substante folositoare in ...
Alimentele consumate joaca un rol extrem de important, avand puterea sa fereasca de boli, chiar sa trateze anumite afectiuni sau, daca sunt facute alegeri nefericite, sa imbolnaveasca incet, dar sigur. Iata ce ar trebui sa se regaseasca mai des in alimentatia ta, conform inima si ofera un tonus de ...
Chiar daca esti foarte ocupat, fa-ti timp si treci, in aceste zile, prin piata. Pe tarabe vei vedea, in gramezi uriase, cirese dulci si zemoase, rosii, galbene, roz, visinii, in asteptarea clientilor. Ofera-ti o mica si nevinovata bucurie si cumpara-ti o punga de cirese, chiar daca aceste fructe nu ...