Ceapa nu lipseste de la nici o mancare, pentru gustul sau puternic si aromat. Numeroasele intrebuintari curative ale cepei o recomanda pentru tratarea afectiunilor pielii, gatului, nasului si in tratarea infectiilor, avand proprietati antibiotice.Pentru a fi eficienta insa, ceapa trebuie gatita si ...
Verdeturile precum telina si patrunjelul, bogate intr-o flavonoida naturala, apigenina, previn leucemia, au descoperit cercetatorii olandezi. Un experiment realizat la Universitatea Groningen din Olanda a aratat ca legumele si fructele care contin aceasta flavonoida, de altfel des intalnita, opresc ...
Viata noastra este plina de munca, stres, putin somn, oboseala si o dieta nu prea sanatoasa. Acest lucru ne poate slabi sistemul imunitar si poate provoca multe probleme de sanatate. Ce putem face? Sa incercam sa avem o viata mai linistita si sa urmam o dieta cat mai sanatoasa - adica o dieta cat ...
Numeroase studii au fost efectuate pe tema preventiei cancerului, concluzia unanima a oamenilor de stiinta fiind ca alimente care sa previna aceasta boala chiar exista si sunt eficiente. Ele contin nutrienti si compusi speciali care actioneaza asupra corpului chiar mai bine decat medicamentele, ...