ANALIZE MEDICALE DE LABORATOR
Aici gasiti analizele medicale grupate pe categorii precum si detalii generale si specifice pentru categoriile respective.
Selectati o categorie din lista de mai jos:

Dictionar de medicamente online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Dictionar medical online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Puteti trimite articole cu tema medicala la
adresa de email

Solutie antistress!
Construieste poduri :)

Joc, Construieste podul, Cargo Bridge

Prinde pisica neagra :)
Prinde pisica neagra- Chat Noir - Flash game

Calitatile uleiului de masline extravirgin - articole medicale

Da, uleiul de masline are intr-adevar calitati nutritionale deosebite. Acest lucru se datoreaza grasimilor mononesaturate pe care le contine, care influenteaza benefic nivelul colesterolului din organism si joaca un rol esential in prevenirea bolilor cardiovasculare. si, nu in ultimul rand, tocmai datorita acestor grasimi mononesaturate, uleiul de masline poate fi folosit si la gatit, nu numai in salate si preparate neprelucrate termic, cu conditia sa nu depasesti temperatura de 180 C. Cei peste 20 de polifenoli si vitamina E din compozitia anumitor tipuri de uleiuri de masline fac parte din familia antioxidantilor si sunt armele de lupta ale organismului contra radicalilor liberi si efectelor lor distructive: atacul asupra celulelor, modificarea AND-ului, oxidarea colesterolului. Dintre acesti polifenoli, doi sunt cu adevarat absorbiti de organism: hydroxytyrosolul si tyrosolul. si efectul lor a fost demonstrat de studiul european intitulat Eurolive, care atesta faptul ca un consum regulat de ulei de masline bogat in polifenoli permite cresterea nivelului de colesterol bun (HDL) si scaderea celui rau (LDL), ceea ce reduce riscul bolilor cardiace.

http://www.comunicatemedia.ro/Calitatile_uleiului_de_masline_extravirgin_ic66001.html



Calitatile uleiului de masline extravirgin - articole medicale rss - startsanatate