ANALIZE MEDICALE DE LABORATOR
Aici gasiti analizele medicale grupate pe categorii precum si detalii generale si specifice pentru categoriile respective.
Selectati o categorie din lista de mai jos:

Dictionar de medicamente online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Dictionar medical online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Puteti trimite articole cu tema medicala la
adresa de email

Solutie antistress!
Construieste poduri :)

Joc, Construieste podul, Cargo Bridge

Prinde pisica neagra :)
Prinde pisica neagra- Chat Noir - Flash game

Noi studii si dezbateri stiintifice la nivel mondial "ataca" afectiunile cerebrale - articole medicale

La nivel mondial, afectiunile neurologice, cu o frecventa intr-o continua crestere si, mai nou, cu aparitii la varste tot mai tinere, configureaza noi planse de abordare stiintifica in laboratoarele cercetatorilor din intreaga lume. In cautarea terapiilor inovative, fie ca discutam despre accidentul vascular cerebral (AVC), bolile parkinson sau alzheimer, traumatismul cranio cerebral sau alte afectiuni cu impact neurologic, inceputul secolului XXI a dezvoltat noi idei stiintifice,  a caror punere in practica, reprezinta astazi sfera principala a studiilor clinice si a dezbaterilor , la cel mai inalt nivel, ale cercetatorilor neurologi. Astfel, neuroreabilitarea si neuroplasticitatea au devenit axe principale de cercetare si transfer informational in neurologia mondiala.

http://incomemagazine.ro/articole/noi-studii-si-dezbateri-stiintifice-la-nivel-mondial-ataca-afectiunile-cerebraleNoi studii si dezbateri stiintifice la nivel mondial "ataca" afectiunile cerebrale - articole medicale rss - startsanatate