ANALIZE MEDICALE DE LABORATOR
Aici gasiti analizele medicale grupate pe categorii precum si detalii generale si specifice pentru categoriile respective.
Selectati o categorie din lista de mai jos:

Dictionar de medicamente online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Dictionar medical online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Puteti trimite articole cu tema medicala la
adresa de email

Solutie antistress!
Construieste poduri :)

Joc, Construieste podul, Cargo Bridge

Prinde pisica neagra :)
Prinde pisica neagra- Chat Noir - Flash game

Primavara aceasta se poarta feminitatea - articole medicale

Adesea, noi, femeile, suntem comparate cu florile. Chiar daca fragilitatea feminina nnascuta și nevoia permanenta de a fi mereu ocrotite sunt deja mituri ale trecutului, ne-a ramas, totuși, o trasatura comuna cu florile: frumusețea. Asemeni lor, iubim primavara, deoarece este anotimpul nostru. Așa cum copacii și pajiștile nfloresc, primavara strazile se umplu de doamne și domnișoare care și pun n evidența trasaturile. Și n-o facem de dragul sexului opus, ci pentru ca așa ne simțim noi bine. Pentru a arata bine, suntem grijulii cu hainele pe care le alegem și sub nicio forma nu concepem sa purtam haine uzate n anotimpul nostru preferat. Dar nici nu le aruncam pe cele vechi cu zmbetul pe buze doar, odinioara, au fost și ele noi și ne-au facut viața mai frumoasa. Și pentru ca acum e anotimpul tau, PONS ți face un cadou și te nvața cum sa prelungești viața hainelor tale, cu balsamul de rufe Asevi Talco Rosa.

http://www.comunicatemedia.ro/Primavara_aceasta_se_poarta_feminitatea_ic70595.htmlPrimavara aceasta se poarta feminitatea - articole medicale rss - startsanatate