ANALIZE MEDICALE DE LABORATOR
Aici gasiti analizele medicale grupate pe categorii precum si detalii generale si specifice pentru categoriile respective.
Selectati o categorie din lista de mai jos:

Dictionar de medicamente online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Dictionar medical online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Puteti trimite articole cu tema medicala la
adresa de email

Solutie antistress!
Construieste poduri :)

Joc, Construieste podul, Cargo Bridge

Prinde pisica neagra :)
Prinde pisica neagra- Chat Noir - Flash game

"Miscarea de Sanatate" lanseaza "Miscarea Boot Camp - antrenament suprem" - articole medicale

"Miscarea de Sanatate" lanseaza "Miscarea Boot Camp - antrenament suprem"Campania nationala "Miscarea de Sanatate" si Asociatia Sportiva Boot Camp Romania invita ascultatorii sambata, 30 iunie, la prima editie a concursului "Miscarea Boot Camp - antrenament suprem", o competitie in aer liber, care se va desfasura intr-o tabara speciala de antrenamente situata in comuna Domnesti, judetul Ilfov.

Conceptul de Boot Camp este relativ nou pe piata din Romania. Originar din Statele Unite ale Americii, acest tip de antrenament a fost importat in Marea Britanie la inceputul anilor 2000, iar de atunci s-a raspandit cu rapiditate in intreaga Europa.

Imprumutat din terminologia militara, in fitness, termenul defineste antrenamentele individuale si de echipa realizate in aer liber, care au scopul de a a provoca forta fizica si psihica a participantilor.

Antrenamentele de tip Boot Camp se diferentiaza de cele clasice din salile de sport, realizate cel mai adesea individual, prin stimularea spiritului de echipa, participantii putand socializa si chiar stabili legaturi de prietenie, motivandu-se reciproc. Ele combina exercitii dinamice de streching, alergare, abdomene si genuflexiuni, cu ridicarea de greutati sau diverse obiecte (saci de box, gantere, anvelope, funii, etc.).

Multe dintre exercitiile care implica ridicarea de greutati sau folosirea propriei mase corporale sunt similare celor din Cross Fit si conduc la scaderea in greutate, la imbunatatirea activitatii cardiovasculare, precum si la cresterea fortei fizice.


http://www.ziare.com/viata-sanatoasa/sanatate/miscarea-de-sanatate-lanseaza-miscarea-boot-camp-antrenament-suprem-1175899




"Miscarea de Sanatate" lanseaza "Miscarea Boot Camp - antrenament suprem" - articole medicale - startsanatate