ANALIZE MEDICALE DE LABORATOR
Aici gasiti analizele medicale grupate pe categorii precum si detalii generale si specifice pentru categoriile respective.
Selectati o categorie din lista de mai jos:

Dictionar de medicamente online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Dictionar medical online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Puteti trimite articole cu tema medicala la
adresa de email

Solutie antistress!
Construieste poduri :)

Joc, Construieste podul, Cargo Bridge

Prinde pisica neagra :)
Prinde pisica neagra- Chat Noir - Flash game

18 minute pe zi pentru un corp perfect (Galerie foto) - articole medicale

18 minute pe zi pentru un corp perfect (Galerie foto)Modelul si actrita Stacy Keibler, iubita lui George Clooney, are un corp de invidiat, perfect tonifiat, ea pretinzand ca nu face decat 18 minute de antrenament fizic in fiecare zi, de 4-5 ori pe saptamana.

Instructorul de fitness Juliet Kaska, cea care o antreneaza pe Stacy, spune cum este acest lucru posibil. Iata ce exercitii sa faci daca vrei sa-i urmezi exemplu, conform Daily Mail:

Stai cu picioarele apropiate, mainile lasate in jos. Apleaca-te, tinand abdomenul indordat. Ridica-te apoi, balansand mainile prin fata corpului si ridicand piciorul stang in aer, cel drept usor indoit, cu talpa pe sol. Pe stangul indoaie-l si du-l inspre spate. Continua pret de doua minute, schimband picioarele.



Fixeaza o banda elastica de ceva la nivelul capului, tine mainile impreuna ridicate deasupra capului si incepe sa tragi de banda in lateral. Incepe cu partea stanga si apoi intoarce-te pentru a lucra si dreapta. Fa 20 de repetari pentru fiecare parte.



Ancoreaza banda elastica la aproximativ un metru de la sol, stai culcata cu fata in sus, tinand cate un maner in fiecare mana. Indoaie cate un genunchi pana ajunge deasupra soldului, ridicand si mana opusa. Ai grija sa tii umerii usor ridicati de pe sol in acest timp. Fa cate 20 de repetari pentru fiecare parte.



Stai culcata pe spate, mainile indoite la ceafa, picioarele ridicate si genunchii indoiti. Fa miscari ca si cand ai fi pe bicicleta, pe masura ce indoi un genunchi, ridicand trunchiul, pana cand cotul mainii opuse atinge genunchiul. Fa cate 10-12 miscari pentru fiecare parte, 5 seturi.



Ai nevoie tot de banda elastica si pentru acest exercitiu. Pune centrul sforii sub talpa dreapta si tine de un maner cu mana stanga, piciorul stang fiind ridicat inspre spate si trunchiul in fata, in pozitie de echilibru. Intinde bratul pana cand devine paralel cu corpul. Fa 20 de repetari, dupa care schimba partea corpului lucrata.



Stai ghemuita, pe varfuri, cu picioarele (genunchii) departate. Tine varfurile degetelor de la mana pe sol, in fata. Ridica-te brusc, prin saritura daca poti, intinzand bratele si picioarele, dupa care revino in pozitia initiala. Continua sariturile pentru 2 minute.




http://www.ziare.com/viata-sanatoasa/fitness/18-minute-pe-zi-pentru-un-corp-perfect-galerie-foto-1172351




18 minute pe zi pentru un corp perfect (Galerie foto) - articole medicale - startsanatate