ANALIZE MEDICALE DE LABORATOR
Aici gasiti analizele medicale grupate pe categorii precum si detalii generale si specifice pentru categoriile respective.
Selectati o categorie din lista de mai jos:

Dictionar de medicamente online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Dictionar medical online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Puteti trimite articole cu tema medicala la
adresa de email

Solutie antistress!
Construieste poduri :)

Joc, Construieste podul, Cargo Bridge

Prinde pisica neagra :)
Prinde pisica neagra- Chat Noir - Flash game

25 de lucruri pe care nu le stiai despre celulita - articole medicale

25 de lucruri pe care nu le stiai despre celulitaIntre 80 - 90% dintre femei au celulita. Asta este realitatea si trebuie sa o acceptam. Dar sunt multe lucruri despre celulita pe care femeile nu le stiu.

Iata cateva aspecte pe care nu le stiai despre celulita, destainuite de pielea subtire, aceasta va fi mult mai vizibila. Femeile care folosesc pilule contraceptive hormonale au un risc crescut de a se alege cu epiderma ingrosata, avand aspectul de coaja de portocala.

Schimbarile hormonale din timpul sarcinii au acelasi efect. Cafeaua favorizeaza celulita de asemenea. Femeile care nu beau apa suficienta au celulita mult mai evidenta. Stresul este un factor declansator.

Unele studii arata ca folosirea cremelor cu retinol fac pielea sa se ingroase si estompeaza celulita.

Cremele anticelulita sunt eficiente doar daca sunt folosite permanent. Efectul yo-yo creste riscul de a face celulita, in timp ce mentinerea unei greutati constante inhiba aparitia si evolutia acesteia.

Genuflexiunile si fandarile nu o diminueaza, dar dezvolta masa musculara si o fac mai putin vizibila. Mananca legume; acestea nu vor vindeca celulita, dar o vor face mai putin vizibila.

Menirea unei bune hidratari, permanent, este cea mai buna cale de prevenire a celulitei. Tratamentele cu laser sunt singurele cu adevarat eficiente. Somnul suficient este un bun reemdiu in acest caz.

Femeile care fumeaza au mari probleme cu celulita.

Liposuctia nu o vindeca, ba chiar din contra, o agraveaza. Zatul de cafea este foarte eficient folosit ca exfoliant. In plus este ieftin.

Bronzul nu ascunde celulita, iar cand acesta dispare, celulita este mult mai evidenta din cauza ca razele UV deterioreaza pielea.

Inaintarea in varsta face celulita mult mai evidenta, din cauza ca pielea isi pierde elasticitatea.

Mostenirea genetica joaca un rol esential. Celulita se mosteneste de la mama la fiica.


http://www.ziare.com/viata-sanatoasa/celulita/25-de-lucruri-pe-care-nu-le-stiai-despre-celulita-1178009




25 de lucruri pe care nu le stiai despre celulita - articole medicale - startsanatate