ANALIZE MEDICALE DE LABORATOR
Aici gasiti analizele medicale grupate pe categorii precum si detalii generale si specifice pentru categoriile respective.
Selectati o categorie din lista de mai jos:

Dictionar de medicamente online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Dictionar medical online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Puteti trimite articole cu tema medicala la
adresa de email

Solutie antistress!
Construieste poduri :)

Joc, Construieste podul, Cargo Bridge

Prinde pisica neagra :)
Prinde pisica neagra- Chat Noir - Flash game

6 declansatori comuni de alergii si cum sa ii eviti - articole medicale

6 declansatori comuni de alergii si cum sa ii evitiAtunci cand suferi de astm sau alergii si stai in incaperi inchise te poti imbolnavi si mai rau, daca nu esti atent. In cazul in care suferi de o alergie trebuie sa ai grija sa ai casa pusa la punct, de dragul sanatatii tale. Ce inseamna asta? Afla in continuare.

Insectele microscopice denumite acarieni sunt cei mai frecventi declansatori de alergii sau astm bronsic, potrivit US News. Acarienii se hranesc cu scuamele de pe pielea umana si prospera atunci cand in camera este umiditate ridicata.

Chiar daca acarienii "adora" asternuturile si mobilierul moale, ei se gasesc peste tot in casa. Specialistii recomanda asternuturi si saltele antiacarieni. De asemenea, specialistii spun ca, spre deosebire de purici, acarienii nu musca si nu lasa urme pe piele, asa ca nu iti poti da seama usor de prezenta lor.

Atunci cand faci curat in casa poarta o masca pentru a nu inhala praf. Daca ai copil si vrei sa il feresti de acarieni, ia-i jucariile si baga-le in congelator pentru a ucide aceste mici insecte.



Animalele de companie. Cu totii iubim animalutele si ne dorim sa ne jucam cu ei, insa unele persoane pot avea alergii la unele rase. Chiar daca nu exista o rasa de caine hipoalergenic, unele rase precum pudelul sau cainele de apa portughez sunt mai bine suportati de persoanele cu alergii.

Daca nu ai un animal de casa, insa vrei sa achizitionezi unul, mergi in vizita la amici care au si observa daca suporti sa stai in preajma lor.



Mucegaiul de interior apare in zone umede si intunecate, precum baia sau subsolurile. Pentru a evita raspandirea mucegaiului, de indata ce vezi ca a aparut pe undeva prin casa spala regiunea afectata cu apa, detergent si clor.



Gandacii de bucatarie reprezinta un adevarat pericol pentru toti oamenii, mai ales pentru cei alergici. Acesti gandaci joaca un rol important in aparitia astmului bronsic. Alergenii se gasesc in saliva si in fecalele gandacilor.

Sa nu crezi ca daca ai vazut un gandac in casa si l-ai ucis ai terminat cu problema: trebuie sa gasesti o forma de a curata intreaga locuinta. Uneori oamenii evita sa faca o dezinsectie de teama ca produsele folosite le vor afecta sanatatea, fara sa se gandeasca ca prezenta gandacilor este mult mai grava.



Multi oameni nu cred ca polenul poate avea efecte in interior, insa il poti aduce pe haine sau pe pantofi. De asemenea, cateii pot aduce polen in casa, iar stapanul poate sa aiba impresia ca este alergic la animal, cand te fapt polenul reprezinta adevarata problema.

Pentru a scapa de aceasta problema schimba-ti hainele imediat ce intri in casa si deschide larg ferestrele. De asemenea, un purificator de aer poate fi foarte bun.



Desi nu este un alergen traditional, fumul de tigara poate reprezenta un adevarat pericol pentru persoanele care au astm bronsic. De asemenea, fumul de tigara este un pericol si pentru copii, care pot ajunge sa faca astm.


http://www.ziare.com/lifeshow/sanatate/01-13-2010/6-declansatori-comuni-de-alergii-si-cum-sa-ii-eviti-987165




6 declansatori comuni de alergii si cum sa ii eviti - articole medicale - startsanatate