ANALIZE MEDICALE DE LABORATOR
Aici gasiti analizele medicale grupate pe categorii precum si detalii generale si specifice pentru categoriile respective.
Selectati o categorie din lista de mai jos:

Dictionar de medicamente online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Dictionar medical online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Puteti trimite articole cu tema medicala la
adresa de email

Solutie antistress!
Construieste poduri :)

Joc, Construieste podul, Cargo Bridge

Prinde pisica neagra :)
Prinde pisica neagra- Chat Noir - Flash game

7 alimente pe care specialistii in nutritie nu le-ar consuma - articole medicale

7 alimente pe care specialistii in nutritie nu le-ar consumaCat de sanatoase sunt anumite alimente pentru noi si pentru mediul inconjurator este un subiect foarte dezbatut in randul expertilor, pentru care nu exista raspunsuri clare.

Dar daca ii intrebi "Ce alimente evitati?" o sa ai parte de raspunsuri interesante. Afla in continuare care sunt aceste alimente pe care nutritionistii nu le-ar atinge.

Conserve de rosii. Captuseala din rasina a conservelor contine bisfenol A, un estrogen sintetic care este legat de unele boli de inima, diabet si obezitate, potrivit Yahoo Shine. Numeroase studii au demonstrat ca bisfenolul A diminueaza productia de sperma la barbati si cauzeaza leziuni cromozomiale oualelor animalelor.

Fredrick vom Saal, doctor endocrinolog la Universitatea din Missouri, sfatuieste oamenii sa stea departe de aceste conserve. Solutia ar fi sa se achizitioneze suc de rosii in sticla.

Carnea provenita din vita hranita cu porumb. Vacile se hranesc in mod normal cu iarba, insa agricultorii le ofera si porumb sau alte graunte pentru a le ingrasa mai repede si pentru a le sacrifica. Dar acest lucru nu este bun pentru consumatori.

In urma unui studiu recent s-a descoperit ca produsele fabricate din carne de vita hranita cu iarba au mai multa vitamina E, omega 3, acid linoleic conjugat, calciu, magneziu, potasiu in comparatie cu produsele provenite de la vita hranita cu porumb.

Popcornul facut la cuptorul cu microunde. Captuseala saculetului in care este tinut porumbul de floricele contine acid perfluorooctanoic (PFOA), o substanta care ar provoca o scadere a calitatii spermei. Solutia? Pregateste floricele in modul vechi, intr-o tigaie sau ceaun.

Cartofii non-organici. Este usor de inteles de ce specialistii nu ar consuma cartofi non-organici. Acestia pot absorbi usor din pamant pesticide sau alte substante daunatoare.

Dupa ce sunt scosi din pamant, sunt tratati din nou pentru a nu incolti. Asa ca incearca sa stai departe de acestia si cauta cartofii organici.

Somonul de crescatorie. Somonul nu este facut sa creasca inghesuit si sa fie hranit cu soia. Iar acest tratament are ca efect faptul ca somonul crescut in aceste conditii contine un nivel mai mic de vitamina D si mai multe substante cancerigene.

David Carpenter, director al Institutului Sanatatii si Mediului de la Universitatea de la Albany, spune ca din acest somon poti manca doar o data la 5 luni fara a avea probleme si fara ca riscul de a dezvolta un tip de cancer sa creasca.

Laptele produs cu hormoni artificiali poate avea un efect negativ asupra sanatatii oamenilor, crescand riscul aparitiei cancerului la san, prostata sau colon.

Merele care au fost prea mult tratate pot creste riscul aparitiei unor boli. Lucratorii la ferme se imbolnavesc mai mult de cancer, dupa cum spune Mark Kastel, fostul director al unui complex agroindustrial si co-director al Institutului Cornucopia.

Solutia ar fi cumpararea unor mere organice, iar daca nu se poate, macar cele normale sa fie spalate foarte foarte bine.
http://www.ziare.com/lifeshow/diete-intretinere/12-16-2009/7-alimente-pe-care-specialistii-in-nutritie-nu-le-ar-consuma-972660




7 alimente pe care specialistii in nutritie nu le-ar consuma - articole medicale - startsanatate