ANALIZE MEDICALE DE LABORATOR
Aici gasiti analizele medicale grupate pe categorii precum si detalii generale si specifice pentru categoriile respective.
Selectati o categorie din lista de mai jos:

Dictionar de medicamente online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Dictionar medical online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Puteti trimite articole cu tema medicala la
adresa de email

Solutie antistress!
Construieste poduri :)

Joc, Construieste podul, Cargo Bridge

Prinde pisica neagra :)
Prinde pisica neagra- Chat Noir - Flash game

9 din 10 alergii la mancare sunt inchipuite - articole medicale

9 din 10 alergii la mancare sunt inchipuite9 din 10 persoane care pretind ca sunt alergice la diferite alimente se inseala, totul fiind doar in mintea lor, arata un studiu recent realizat in Marea Britanie.

20% dintre adultii din regat - circa 10 milioane - sustin ca nu pot consuma alimente precum laptele sau mustarul, dar, in realitate, doar 2% au aceasta problema, relateaza Daily Mail.

O cercetare a Universitatii Portsmouth, care a presupus revizuirea a numeroase studii in domeniu, a concluzionat ca multe dintre afirmatiilor celor care spun ca au intoleranta sau alergii la diferite alimente se bazeaza pe informatiile pe care acestia le culeg de pe Internet sau au ca punct de pornire "mofturile" vedetelor.

Rezultatul: milioane de oameni se abtin de la numeroase alimente si nutrientii aferenti sau chiar se infometeaza pentru ca ajung sa creada ca problemele inchipuite sunt reale.

Altii, care au o anumita problema medicala despre care nu stiu, nu trec pe la medic, punand simptomele pe seama unui anumit aliment, cel mai adesea lapte, oua sau grau.

Multi oameni nu mai consuma nimic pe baza de grau, pentru ca au niste probleme cu intestinele despre care nu stiu. Daca nu sunt diagnosticati sau tratati, pot ajunge sa sufere de boli ale inimii sau oase casante la batranete.

Renuntarea la produsele pe baza de grau poate duce la o deficienta a Vitaminei B, in timp ce evitarea lactatelor va cobori nivelul de calciu, vital in mentinerea oaselor sanatoase.

Cel mai adesea sunt tentate sa actioneze asa tinerele mamici, restrictionand alimentatia bebelusilor daca li se pare ca un anumit aliment nu le face bine. Un studiu realizat pe 1.000 de bebelusi a aratat ca jumatate dintre ei erau lipsiti voit de un anumit aliment inca de la varsta de un an. Testele au aratat ca doar 25% dintre ei aveau cu adevarat o alergie sau intoleranta la acel aliment.

Cele mai comune alergii sunt la lapte, grau si alune.
http://www.ziare.com/lifeshow/sanatate/01-22-2010/9-din-10-alergii-la-mancare-sunt-inchipuite-989425




9 din 10 alergii la mancare sunt inchipuite - articole medicale - startsanatate