ANALIZE MEDICALE DE LABORATOR
Aici gasiti analizele medicale grupate pe categorii precum si detalii generale si specifice pentru categoriile respective.
Selectati o categorie din lista de mai jos:

Dictionar de medicamente online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Dictionar medical online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Puteti trimite articole cu tema medicala la
adresa de email

Solutie antistress!
Construieste poduri :)

Joc, Construieste podul, Cargo Bridge

Prinde pisica neagra :)
Prinde pisica neagra- Chat Noir - Flash game

Acidul folic, deloc necesar si periculos pentru mamici - articole medicale

Acidul folic, deloc necesar si periculos pentru mamiciAcidul folic, suplimentul zilnic pe care orice viitoare mamica il ia, ar putea fi nociv pentru sanatate, crescand riscul de cancer la intestine.

Afirmatia apartine The Food Standards Agency, for guvernamental din regatul britanic, relateaza The Telegraph. Recentele studii au demonstrat ca acidul folic ar putea chiar masca o carenta de Vitamina B12, care poate avea ca rezultat anemia si tremuratul mainilor, la batranete.

In Marea Britanie, acidul folic este inglobat in paine, acesta neputand fi stocat in organism, ci obtinut doar din hrana sau suplimente. Si alte cateva alimente, printre care cerealele, au fost fortifiate cu acid folic, in mod voluntar, de catre producatori.

Consecintele unui consum ridicat de acid folic nu sunt inca pe deplin cunoscute, facand obiectul cercetarilor din prezent.

Femeile care isi doresc sa devina mamici si cele aflate in primele 12 saptamani de sarcina sunt sfatuite sa ia suplimente de acid folic zilnic.

In America si Canada, faina a fost fortifiata cu acid folic in urma cu 10 ani, iar in Chile acelasi lucru s-a intamplat in 2000.

Parerile sunt deoacamdata impartite, unii specialisti spunand ca alimentele nu contin nici in prezent indeajuns de mult acid folic, iar ca beneficiile acestuia sunt mai mari decat riscurile.
http://www.ziare.com/lifeshow/sanatate/08-18-2009/acidul-folic-deloc-necesar-si-periculos-pentru-mamici-857604




Acidul folic, deloc necesar si periculos pentru mamici - articole medicale - startsanatate