ANALIZE MEDICALE DE LABORATOR
Aici gasiti analizele medicale grupate pe categorii precum si detalii generale si specifice pentru categoriile respective.
Selectati o categorie din lista de mai jos:

Dictionar de medicamente online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Dictionar medical online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Puteti trimite articole cu tema medicala la
adresa de email

Solutie antistress!
Construieste poduri :)

Joc, Construieste podul, Cargo Bridge

Prinde pisica neagra :)
Prinde pisica neagra- Chat Noir - Flash game

Acupunctura raspandeste hepatita si HIV - articole medicale

Acupunctura raspandeste hepatita si HIVAcupunctura, terapie alternativa extrem de populara, este raspunzatoare pentru raspandirea mai multor virusuri periculoase, cum ar fi cel care cauzeaza hepatita B si chiar SIDA, avertizeaza expertii din Hong Kong.

Nu putine au fost cazurile in care pacientii s-au ales cu infectii de pe urma acestui tratament, relateaza The Telegraph. Tocmai de aceea, expertii de la Universitatea Hong Kong cer introducerea unor norme stricte de igiena printre practicanti.

Oamenii apeleaza la acupunctura aproape pentru orice, de la migrene pana la renuntarea la fumat sau pentru a-si mari sansele de a concepe un copil prin fertilizare in vitro.

Insa exista cel putin 80 de cazuri de hepatita B contractata prin acupunctura, relateaza British Medical Journal. Insa ar putea exista numeroase cazuri de hepatica C sau infectare cu HIV de pe urma acestui tratament.

De vina ar putea fi faptul ca "vracii" isi tin acele in alcool, ceea ce nu e suficient pentru a neutraliza anumite virusuri.
http://www.ziare.com/lifeshow/sanatate/03-19-2010/acupunctura-raspandeste-hepatita-si-hiv-1003553




Acupunctura raspandeste hepatita si HIV - articole medicale - startsanatate