ANALIZE MEDICALE DE LABORATOR
Aici gasiti analizele medicale grupate pe categorii precum si detalii generale si specifice pentru categoriile respective.
Selectati o categorie din lista de mai jos:

Dictionar de medicamente online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Dictionar medical online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Puteti trimite articole cu tema medicala la
adresa de email

Solutie antistress!
Construieste poduri :)

Joc, Construieste podul, Cargo Bridge

Prinde pisica neagra :)
Prinde pisica neagra- Chat Noir - Flash game

Afla cum iti poti ascunde varsta si sa pari mai tanara - articole medicale

Afla cum iti poti ascunde varsta si sa pari mai tanaraVrem sau nu vrem, anii trec si dupa o anumita varsta acest lucru incepe sa se observe mai accentuat. Toti ne dorim sa aratam mai tineri, cu exceptia adolescentei, cand dorim sa fim tratati precum adultii.

Poti incepe prin schimbarea coafurii, te sfatuieste India Parenting. Parul filat te va face sa pari mai tanara. Conteaza foarte mult ce tip de par ai, atunci cand vrei sa obti o astfel de coafura. In cazul parului cret este bine sa eviti sa il filezi, pentru a evita ca parul tau sa para murdar. Parul neted si bine ingrijit te va ajuta sa pari mai tanara. Ai grija de parul tau si opteaza pentru un tratament potrivit.

Tot in materie de par, conteaza foarte mult culoarea. Chiar daca nu ai riduri, firele albe te vor da imediat de gol. Pentru a afla care este cea mai potrivita culoare pentru parul tau, mergi la un stylist.

De exemplu, uneori blondul te poate face sa pari si mai batrana, insa in alte cazuri blondul iti va lumina fata si te va "face" mai tanara. De obicei, culorile inchise la par ofera senzatia ca persoana respectiva este mai tanara.

Trebuie sa ai grija sa ai greutatea potrivita inaltimii tale. Kilogramele in plus nu fac o impresie buna, insa nu este recomandabil nici sa ai o greutate prea mica pentru ca vei parea obosita, lipsita de viata si, in consecinta, mai in varsta.

Evita sa folosesti prea mult pudra. De multe ori femeile aplica prea multa pudra si in acest mod fata lor nu va arata deloc bine. Pudra usuca tenul, asa ca atunci cand o folosesti aplica si o lotiune hidratanta. De asemenea, este foarte important sa alegi o nuanta apropiata culorii pielii tale. In mod contrat, diferenta de pe fata si gat va oferi o imagine nu tocmai placuta.

Nu uita sa folosesti lotiune hidratanta in fiecare zi. In afara fetei, depune o atentie marita in cazul mainilor si gatului.
http://www.ziare.com/lifeshow/diete-intretinere/08-26-2009/afla-cum-iti-poti-ascunde-varsta-si-sa-pari-mai-tanara-865925




Afla cum iti poti ascunde varsta si sa pari mai tanara - articole medicale - startsanatate