ANALIZE MEDICALE DE LABORATOR
Aici gasiti analizele medicale grupate pe categorii precum si detalii generale si specifice pentru categoriile respective.
Selectati o categorie din lista de mai jos:

Dictionar de medicamente online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Dictionar medical online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Puteti trimite articole cu tema medicala la
adresa de email

Solutie antistress!
Construieste poduri :)

Joc, Construieste podul, Cargo Bridge

Prinde pisica neagra :)
Prinde pisica neagra- Chat Noir - Flash game

Afla la ce boli esti predispusa, in functie de felul in care arati? - articole medicale

Afla la ce boli esti predispusa, in functie de felul in care arati?Organismul iti transmite, in felul sau, la ce ar trebui sa te astepti pe viitor. Doar de tine depinde sa inveti sa descifrezi mesajele, care se gasesc inclusiv in lungimea degetelor, inaltime, lungimea picioarelor, acuratetea mirosului, etc.

Peste tot sunt indicii care vorbesc despre eventualele tale probleme de sanatate care pot aparea la un moment dat, relateaza Prevention. Chiar si Alzheimerul, diabetul sau cancerul pot fi anuntate intr-un mod mai mult sau mai putin subtil.

Lungimea degetelor Femeile al caror deget aratator e mai scurt decat inelarul sunt de doua ori mai predispuse la osteoartrita la genunchi, dupa cum a aratat un studiu realizat in 2008.

La fel femeile care care au trasaturi masculine, pentru ca acestea indica un nivel mai mic de estrogen, factor de risc in cazul aceleeasi afectiuni.

Inaltime Femeilor mai inalte de 1,58 le lipseste mutatia unei gene care altfel le-ar fi ajutat sa traiasca pana la 100 de ani, conform unui studiu publicat in Proceedings of the National Academy of Sciences.

Lungimea picioarelor Daca picioarele tale masoara intre 50 si 73 de centimetri ar trebui sa ai mare grija de ficatul tau. Un studiu publicat in 2008 in Journal of Epidemiology and Community Health a aratat ca aceste femei au si un nivel ridicat al unor enzime care indica bolile de ficat.

Miros Adultii varstnici care nu pot identifica mirosul de banana, lamaie, scortisoara si alte cateva sunt de 5 ori mai predispusi sa se imbolnaveasca de Parkinson in urmatorii 4 ani, dupa cum a aratat un studiu publicat in 2008 in Annals of Neurology.

Cercetatorii cred ca regiunea din creier responsabila cu functia olfactiva este prima afectata de Parkinson, ceea ce se intampla, de obicei, cu 2 pana la 7 ani inainte de diagnostic.

Lungimea bratului Daca observi ca bratele tale sunt mai scurte decat cele ale majoritatii femeilor, atunci esti mai predispusa sa suferi de Alzheimer, dupa cum a aratat un studiu publicat in Neurology in 2008.

Poti afla daca bratele tale sunt sau nu scurte intinzandu-le paralel cu podeaua. Masoara deschiderea lor, din varful degetelor unei maini pana la varful degetelor celeilalte. Daca aceasta este mai mica de 1,52, esti in pericol.

Explicatia este ca deficitele nutritionale sau de alta factura din anii cei mai importanti pentru dezvoltare au avut ca urmare dezvoltarea insuficienta a mainilor, dar pot lovi si mai tarziu in viata, sub forma degenerarii creierului, potrivit cercetatorilor de la Universitatea Tufts.

Cupa la sutien O cupa D sau mai mare poate trada diabetul. Femeile care la 20 de ani au cupa D sunt de 1,5 ori mai predispuse la diabet de tip 2, fata de cele care au cupa A, conform unui studiu realizat in 10 ani si publicat in Canadian Medical Association Journal.

Tipul de sange Oamenii care au grupele de sange A, B, AB sunt sunt cu 44% mai predispusi sa se imbolnaveasca de cancer pancreatic fata de cei care au grupa de sange 0, conform unui studiu recent realizat pe 107.503 de adulti.

Explicatia este aceea ca gena care determina tipul de sange este si cea care cuprinde riscul genetic pentru cancerul de pancreas.
http://www.ziare.com/lifeshow/sanatate/01-24-2010/afla-la-ce-boli-esti-predispusa-in-functie-de-felul-in-care-arati-989569




Afla la ce boli esti predispusa, in functie de felul in care arati? - articole medicale - startsanatate