ANALIZE MEDICALE DE LABORATOR
Aici gasiti analizele medicale grupate pe categorii precum si detalii generale si specifice pentru categoriile respective.
Selectati o categorie din lista de mai jos:

Dictionar de medicamente online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Dictionar medical online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Puteti trimite articole cu tema medicala la
adresa de email

Solutie antistress!
Construieste poduri :)

Joc, Construieste podul, Cargo Bridge

Prinde pisica neagra :)
Prinde pisica neagra- Chat Noir - Flash game

Ai datorii? Atunci inseamna ca ai toate sansele sa fii si obez - articole medicale

Ai datorii? Atunci inseamna ca ai toate sansele sa fii si obezPersoanele care sunt prinse in datorii pe care le este foarte greu sa si le plateasca au toate sansele sa fie obeze, releva o analiza facuta in Germania.

Mai precis, cei presati de datorii sunt de 2,5 ori mai predispusi sa fie obezi, explica Eva Muenster, de la Universitatea Mainz, confom Reuters.

Trendul se observa peste tot in lume. Numai in Germania, 7,6% din populatie, respectiv cea inclusa in categoria persoanelor aflate in imposibilitate de plata, este obeza sau pe cale de a deveni obeza.

Statutul socioeconomic este cu siguranta legat de sanatate, spune cercetatoarea, care a incercat sa vada cat de mare este legatura dintre cele doua.

In cadrul studiului, cercetatoare a observat ca persoanele ajunse in imposibilitatea de a-si mai plati ratele sau datoriile erau, in marea lor majoritate, tineri mai putin educati, cu o sanatate nu tocmai perfecta, cu predispozitie catre depresie si obezi. In plus, mai toti erau fumatori.

O potentiala explicatie este aceea ca persoanele care se confrunta cu probleme financiare mananca adesea prea mult, pentru a face fata starii mentale proaste.

Studii anterioare aratasera ca persoanele obeze au, de obicei, salarii mai proaste decat a persoanelor cu o greutate normala.
http://www.ziare.com/lifeshow/sanatate/08-29-2009/ai-datorii-atunci-inseamna-ca-ai-toate-sansele-sa-fii-si-obez-869197




Ai datorii? Atunci inseamna ca ai toate sansele sa fii si obez - articole medicale - startsanatate