ANALIZE MEDICALE DE LABORATOR
Aici gasiti analizele medicale grupate pe categorii precum si detalii generale si specifice pentru categoriile respective.
Selectati o categorie din lista de mai jos:

Dictionar de medicamente online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Dictionar medical online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Puteti trimite articole cu tema medicala la
adresa de email

Solutie antistress!
Construieste poduri :)

Joc, Construieste podul, Cargo Bridge

Prinde pisica neagra :)
Prinde pisica neagra- Chat Noir - Flash game

Ai grija cand te tratezi naturist! - articole medicale

Ai grija cand te tratezi naturist!Tratamentele naturiste isi fac efectul intr-un timp scurt si se administreaza usor. Tocmai de aceea unele persoane au tendinta de a le urma fara sfatul medicului.

Nu trebuie uitat insa ca metodele naturiste vin in completarea celor traditionale. Plantele nu pot inlocui in totalitate tratamentele medicamentoase, ci sunt metode complementare, care grabesc vindecarea, informeaza herbsandnaturalremedies.com.

Persoanele care nu au mai urmat niciodata un tratament naturist vor incepe cu doze scazute, pentru ca reactia organismului sa nu fie una violenta. Nu deveni propriul tau medic daca urmezi un tratament pe baza de plante!

Extractele sunt foarte concentrate, iar interactiunea lor cu alimentele consumate sau reactiile chimice proprii fiecarui organism pot avea efecte nedorite.

Restrictii in cazul gravidelor si copiilor de pana la 2 ani

Femeile insarcinate sau care alapteaza nu pot urma orice tratament naturist. Unele plante pot influenta major sarcina sau lactatia.

De altfel, aceste tratamentele sunt contraindicate si copiilor de pana la doi ani.

Sensibilitatea la anumite medicamente difera de la o persoana la alta. Tocmai de aceea durata tratamentului, precum si doza administrata, vor fi diferite, in functie de starea sanatatii si stadiul afectiunii.

Daca suferi de o boala cronica, renunta la suplimentele naturiste, mai ales daca nu ti le-a prescris medicul. Mai mult, daca nu vezi nicio ameliorare pentru afectiunea de care suferi in doua saptamani, atunci intrerupe tratamentul.

Pot avea si reactii adverse

Reactiile adverse ale tratamentelor naturiste sunt, de regula, starile de voma, ametelile, durerile de stomac si migrenele puternice. Daca urmezi un tratament din plante si ai aceste simptome, lasa deoparte ceaiul sau tinctura folosite.

Specialistii inca mai testeaza eficienta si efectul anumitor plante. Tratamentele naturiste si-au dovedit eficienta, dar numai atunci cand au fost prescrise dupa analizele medicale prealabile si testele de sensibilitate absolut necesare in astfel de cazuri.
http://www.ziare.com/lifeshow/sanatate/08-21-2009/ai-grija-cand-te-tratezi-naturist-861158




Ai grija cand te tratezi naturist! - articole medicale - startsanatate