ANALIZE MEDICALE DE LABORATOR
Aici gasiti analizele medicale grupate pe categorii precum si detalii generale si specifice pentru categoriile respective.
Selectati o categorie din lista de mai jos:

Dictionar de medicamente online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Dictionar medical online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Puteti trimite articole cu tema medicala la
adresa de email

Solutie antistress!
Construieste poduri :)

Joc, Construieste podul, Cargo Bridge

Prinde pisica neagra :)
Prinde pisica neagra- Chat Noir - Flash game

Ai grija de corpul tau fara sa arunci banii pe fereastra - articole medicale

Ai grija de corpul tau fara sa arunci banii pe fereastraTot mai multi oameni sunt interesati de sanatate si incearca tot felul de metode pentru a se mentine in forma. Dau banii pe sala, pe aparate speciale pe care lucreaza acasa sau pe fel si fel de creme. Acum, totul se poate schimba. Cu putina creativitate si inspiratie poti avea grija de organismul tau fara sa arunci cu banii pe fereastra. Ramai motivat si afla in continuare cum poti avea grija de bugetul familiei, dar si de corpul tau.

Gaseste un prieten care are acelasi scop ca si tine, te sfatuieste Life 123. In acest mod vei fi mai motivat sa faci un plant de actiune si sa il respecti.

Cauta pe Internet daca exista in zona ta cluburi unde oamenii se intalnesc si fac exercitii fara sa plateasca nimic. Aceste grupuri sunt infiintate de oameni care vor sa isi promoveze anumite produse, carti naturiste sau alte lucruri.

Daca totusi vrei sa iei un abonament la o sala, nu angaja si un antrenor personal, ci opteaza pentru sesiunile de lucru in grup.

Stim ca aparatele de fitness sunt atragatoare si iti vine sa le cumperi pe toate, insa nu numai ca este posibil sa nu ai loc sa le depozitezi pe toate, ci si pretul este mult prea mare pentru o persoana normala. In locul acestora poti folosi diferite ustensile din gospodarie.

Astfel, utilizeaza o coada de matura pentru a intinde muchii oblici, un scaun de bucatarie pentru a lucra tricepsii, scarile din casa sau din hol in locul benzii de alergare. In locul greutatilor poti folosi sticle pline cu apa.

De asemenea, o modalitate buna de a te mentine in forma este saritul corzii. Este p activitate ieftina, foarte practica si nu ocupa deloc mult loc.

Nu da banii pe casete de antrenament de fitness, ci utilizeaza canalele speciale disponibile pe televizor. Multe posturi de televiziune difuzeaza la anumite ore programe cu un antrenor de fitness care iti explica ce trebuie sa faci, cand si cum.

Mananca inteligent. Pentru ca acest lucru sa functioneze, este nevoie de o planificare a tuturor meselor. Stabileste o portie potrivita de mancare, nici mica ca sa nu ti se faca repede foame, nici mare pentru a nu te forta sa consumi cat mai mult.

Atunci cand mergi sa faci cumparaturi, fa-o cand esti satul. Daca iti este foame, ai tendinta de a cumpara mult mai multe alimente, doar pentru ca in acel moment ai manca orice, numai sa scapi de acea senzatie enervanta din stomac.

In cazul in care esti satul atunci cand mergi la cumparaturi vei putea gandi obiectiv si vei cumpara numai si numai alimentele de care ai nevoie.

De asemenea, este foarte simplu sa te menti in forma daca te apuci de curatenie in casa. Spalatul geamurilor, spalatul sau periatul covoarelor, spalatul podelei, chiar si stersul prafului iti vor consuma mai multe calorii decat crezi.

Intr-o zi de activitate intensa cand faci curatenie in casa poti consuma calorii cat o jumatate de ora la sala sau chiar mai mult, in functie de treburile efectuate.

Este adevarat ca atunci cand ai un abonament la sala de fitess mergi de fiecare data cand trebuie, insa atunci cand lucrezi acasa ai tendinta de a lasa pe maine ce ai de facut azi. La fel de adevarat este insa ca trebuie sa te asiguri ca de cateva ori pe saptamana vei face exercitiile, indiferent unde are loc aceasta activitate.

Daca iti este greu sa te concentrezi asupra acestui lucru, gandeste-te la cati bani economisesti atunci cand nu platesti abonamentul de la sala.
http://www.ziare.com/lifeshow/diete-intretinere/12-06-2009/ai-grija-de-corpul-tau-fara-sa-arunci-banii-pe-fereastra-965771




Ai grija de corpul tau fara sa arunci banii pe fereastra - articole medicale - startsanatate