ANALIZE MEDICALE DE LABORATOR
Aici gasiti analizele medicale grupate pe categorii precum si detalii generale si specifice pentru categoriile respective.
Selectati o categorie din lista de mai jos:

Dictionar de medicamente online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Dictionar medical online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Puteti trimite articole cu tema medicala la
adresa de email

Solutie antistress!
Construieste poduri :)

Joc, Construieste podul, Cargo Bridge

Prinde pisica neagra :)
Prinde pisica neagra- Chat Noir - Flash game

Ai lipsa de calciu? Afla ce trebuie sa faci - articole medicale

Ai lipsa de calciu? Afla ce trebuie sa faciCarenta de calciu este o problema des intalnita. Lipsa lactatelor din alimentatie, consumul excesiv de cafea si fumatul sunt principalele cauze ale lipsei calciului in organism.

Daca te simti slabit, unghiile ti se exfoliaza, esti apatic sau ai dese stari de lesin sau atacuri de panica, vizita la medic este absolut obligatorie, informeaza bodybuildingforyou.com.

Persoanele care au o carenta de calciu insa vor evita anumite obiceiuri alimentare care pot acutiza starea lor. Astfel, consumul de alcool este complet daunator pentru ca intervine in absorbtia calciului in organism.

Tocmai de aceea persoanele care consuma bauturi alcoolice frecvent, au o carenta de calciu care poate fi periculoasa pentru intreg organismul. Excesul de proteine semnifica si o carenta de calciu. Specialistii americani sunt de parere ca persoanele care iau suplimente proteice sunt predispuse lipsei de calciu si consecintelor ei.

Mai mult, daca ai aceasta problema si inca nu te-ai obisnuit sa consumi zilnic lactate, iar carnea nu iti lipseste de la nici o masa, problema se poate acutiza.

Consumul de cafea interactioneaza in mod direct cu modul in care calciul se fixeaza in organism. Astfel mai multa cafea inseamna carenete de calciu. Daca nu poti renunta la cafeaua zilnica, incearca sa consumi un iaurt dimineata, ori la pranz si o cana cu lapte seara, inainte de culcare.

Suplimentele pe baza de fier, magneziu si sodiu pot impiedica si ele absorbtia calciului in organismul tau. Orice exces in zona mineralelor necesare zilnic poate fi insotit de o carenta de calciu.

Pentru evitarea problemelor, echilibrul de vitamine, minerale si proteine este esential. Astfel, consulta medicul tau pentru a-ti spune care sunt riscurile la care te expui daca ai o deficienta de calciu si incearca sa iti schimbi obiceiurile alimentare pentru a preintampina posibilele probleme.
http://www.ziare.com/lifeshow/diete-intretinere/12-11-2009/ai-lipsa-de-calciu-afla-ce-trebuie-sa-faci-971617




Ai lipsa de calciu? Afla ce trebuie sa faci - articole medicale - startsanatate