ANALIZE MEDICALE DE LABORATOR
Aici gasiti analizele medicale grupate pe categorii precum si detalii generale si specifice pentru categoriile respective.
Selectati o categorie din lista de mai jos:

Dictionar de medicamente online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Dictionar medical online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Puteti trimite articole cu tema medicala la
adresa de email

Solutie antistress!
Construieste poduri :)

Joc, Construieste podul, Cargo Bridge

Prinde pisica neagra :)
Prinde pisica neagra- Chat Noir - Flash game

Alb sau rosu? Vezi care vin e mai bun pentru tine! - articole medicale

Alb sau rosu? Vezi care vin e mai bun pentru tine!Daca nu te-ai hotarat care dintre ele iti place mai mult, poate caloriile, alcoolul continu de fiecare sau potasiul te vor ajuta sa alegi. Pentru ca, oricum ar fi, un pahar de vin pe zi e sanatate curata.

Antioxidantii care se gasesc in vin variaza, depinzand de anul si regunea in care vinul a fost produs, conform CookingLight.com.

In orice caz, doua constante benefice raman in oricare dintre cazuri: potasiul, care ajuta la mentinerea echilibrului fluidelor din organism, si alcoolul, care te ajuta sa-ti cresti colesterolul bun, HDL, sa reduci riscul de coagulare a sangelui si sa-ti scazi presiunea arteriala.

Secretul pentru a obtine toate beneficiile din vin este sa il consumi cu moderatie, un pahar pe zi, in cazul femeilor, si maximum doua, in cazul barbatilor.

In cazul barbatilor, e simplu: pot consuma un pahar de vin rosu si unul alb. In cazul femeilor, daca tot trebuie sa aleaga, e cazul sa stie ca un pahar de aproape 150 de mililitri de vin rosu contine 120 de calorii, pe cand unul alb, 118.

In ceea ce priveste potasiul continut, cel rosu este mai generos, avand 180 de miligrame, in timp ce cel alb, 101. Cand vine vorba de alcool, nu e mare diferenta: 15 grame de alcool, in cazul vinului rosu, si 14,6 in cazul celui alb.
http://www.ziare.com/lifeshow/sanatate/09-10-2009/alb-sau-rosu-vezi-care-vin-e-mai-bun-pentru-tine-881756




Alb sau rosu? Vezi care vin e mai bun pentru tine! - articole medicale - startsanatate