ANALIZE MEDICALE DE LABORATOR
Aici gasiti analizele medicale grupate pe categorii precum si detalii generale si specifice pentru categoriile respective.
Selectati o categorie din lista de mai jos:

Dictionar de medicamente online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Dictionar medical online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Puteti trimite articole cu tema medicala la
adresa de email

Solutie antistress!
Construieste poduri :)

Joc, Construieste podul, Cargo Bridge

Prinde pisica neagra :)
Prinde pisica neagra- Chat Noir - Flash game

Alcoolul te face sa te simti mai atractiv - articole medicale

Alcoolul te face sa te simti mai atractivEste putin probabil ca poti deveni mai atractiv, sub influenta alcoolului, dar psihologii constata ca persoanele numai grizate, sau chiar aflate in stare de ebrietate, au senzatia ca ar fi mult mai atractive decat atunci cand sunt in stare perfect lucida.

Astfel se explica tendinta de a vorbi in exces a celor care au consumat alcool si tentatia lor de a spune orice, oricui, fara sa observe ca nu sunt ascultati, sau nedand importanta acestui detaliu, informeaza Factroom.

Tot astfel se explica tentatia lor de a vorbi despre fapte excentrice, de a dzvalui secrete pe care, in stare treaza, nu numai ca nu le-ar fi spus, dar ar fi evitat orice discutie colaterala, ca sa nu "scape" o vorba din greseala.

Simplitatea cu care aceste vorbe scapa sub influenta alcoolului i-au determinat pe latini sa ne lase inteleapta sintagma "in vino, veritas". Expresia este binecunoscuta, dar nu stramosii nostri latini au inventat-o.

Ei au preluat-o de la greci, al caror poet Alcaeus a lasat cea mai veche consemnare a acestei locutiunui, cu mentiunea ca, la randul lui, a preluat-o de la inaintasi.

Istoricul roman Tacitus consemneaza despre capeteniile germane ca, atunci cand se consultau cu consilierii lor, le dadeau mai intai de baut, convinsi ca numai asa vor spune adevarul despre ceea ce gandesc si ceea ce stiu.

Cronicile nu consemneaza insa daca alcoolul ii face pe cei bauti mai atractivi, sau daca le da numai curajul sa se simta mai interesanti. Poate istoricii n-au socotit ca faptul merita atentie, poate nu-i preocupau asemenea subtilitati.

Astazi, insa, cercetari recente au aratat ca majoritatea celor care au cosumat alcool se simt mai interesanti, iar femeile sigur mai frumoase si mai aractive decat atunci cand mintea le este complet netulburata.

O echipa de cercetatori francezi si olandezi au facut chiar si teste pe un lot de 19 persoane - barbati si femei - care, fara exceptie, si-au aratat o mare disponibilitate de a vorbi banalitati despre sine insisi, prezentandu-le ca fapte de mare interes.

Un alt test, efectuat pe un lot de 87 tineri, a aratat ca efectele alcoolului sunt mult mai vaste, ele vizand o incredere disproportionata in raport cu propriile posibilitati din toate punctele de vedere, atunci cand individul se afla sub influenta alcoolului.

Asa se explica si curajul celor aflati in stare de ebrietate care devin violenti cu cei din jur, convinsi nu numai de atractivitatea lor, dar si de o superioritate fizica, fara concurenta.


http://www.ziare.com/viata-sanatoasa/alcool/alcoolul-te-face-sa-te-simti-mai-atractiv-1182590




Alcoolul te face sa te simti mai atractiv - articole medicale - startsanatate