ANALIZE MEDICALE DE LABORATOR
Aici gasiti analizele medicale grupate pe categorii precum si detalii generale si specifice pentru categoriile respective.
Selectati o categorie din lista de mai jos:

Dictionar de medicamente online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Dictionar medical online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Puteti trimite articole cu tema medicala la
adresa de email

Solutie antistress!
Construieste poduri :)

Joc, Construieste podul, Cargo Bridge

Prinde pisica neagra :)
Prinde pisica neagra- Chat Noir - Flash game

Alege o mancare care te face cu adevarat fericit! - articole medicale

Alege o mancare care te face cu adevarat fericit!Oamenii de pe intreg globul sunt despartiti de religie, convingeri politice sau multe alte motive, insa un lucru este sigur; toti au in comun un element, anume mancarea. Avem nevoie de hrana pentru a supravietui si pentru a prospera si chiar pentru a fi mai fericiti.

Da, ai citit bine. Oamenii de stiinta au aflat ca unele alimente chiar te fac mai vesel. Afla in continuare care sunt acestea.

Macaroanele cu branza se gasesc in multe feluri pe piata si te fac mai fericit. Produsele lactate continute de acest fel de mancare contin un nivel ridicat de vitamina B, care are un impact puternic asupra creierului, potrivit How Stuff Works.

De fapt, numeroase studii au demonstrat ca depresia poate fi combatuta cu acidul folic, un tip de vitamina B. Alte studii au demonstrat ca vitaminele B2, B6 si B1 stimuleaza starea de spirit.

Somon cu orez brun. Somonul este unul dintre alimentele care au o valoare nutrivita mare. Grasimile omega 3, ce se gasesc in somon, sunt responsabile cu gestionarea semnalelor creierului care regleaza starea de spirit.

Cei care consuma alimente bogate in omega 3 prezinta un risc mai mic de a suferi de depresie. Deoarece omega 3 nu poate fi produs de organism, aceste grasimi se asimileaza din peste, oua, ulei de ficat de cod si multe alte alimente.

Nu degeaba se spune ca micul dejun este cea mai importanta masa. Pentru a te simti cat mai bine pe parcusul zilei, incepe-o cu omleta si fulgi de ovaz. Acidul folic din fulgii de ovaz este important deoarece produce un neurotransmitator numit dopamina, ce creste placerea.

O portie de inghetata combinata cu o banana reprezinta o gustare care te face sa te simti mult mai bine. Aceasta combinatie iti ajuta starea de spirit pentru ca are un nivel crescut de vitamina B.

Cartofii dulci iti dau energie si stimuleaza voia buna datorita mineralelor si vitaminelor pe care le contin. Cartofii dulci ajuta in cresterea productiei de serotonina. De asemenea, acestia actioneaza ca un arbitru, deoarece contin carotenoide, responsabile pentru reglarea insulinei. Cartofii dulci mai contin si potasiu, care modifica dispozitia.

O friptura de vita cu legume te va ajuta sa te simti satul si fericit. Carnea macra rosie este o sursa excelenta de triptofan si proteine, ambele cunoscute pentru reglementarea starii de spirit.

Una dintre cele mai cunoscute metode de a te simti mai bine este sa mananci ciocolata. Desi contine multe calorii, ciocolata contine o multime de substante nutritive benefice si care contribuie la imbunatatirea starii de spirit.
http://www.ziare.com/lifeshow/diete-intretinere/12-04-2009/alege-o-mancare-care-te-face-cu-adevarat-fericit-964766




Alege o mancare care te face cu adevarat fericit! - articole medicale - startsanatate