ANALIZE MEDICALE DE LABORATOR
Aici gasiti analizele medicale grupate pe categorii precum si detalii generale si specifice pentru categoriile respective.
Selectati o categorie din lista de mai jos:

Dictionar de medicamente online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Dictionar medical online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Puteti trimite articole cu tema medicala la
adresa de email

Solutie antistress!
Construieste poduri :)

Joc, Construieste podul, Cargo Bridge

Prinde pisica neagra :)
Prinde pisica neagra- Chat Noir - Flash game

Alerta OMS: Virus nou, asemanator cu SARS (Video) - articole medicale

Alerta OMS: Virus nou, asemanator cu SARS (Video)Un nou virus, asemanator cu SARS, cel care provoaca sindromul respirator acut sever si raceala obisnuita, a fost identificat la un barbat de 49 de ani din Qatar. Au fost declansate investigatii cu privire la patogenul cu potential letal.

Virusul a fost detectat dupa ce barbatul a fost diagnosticat cu SARS si insuficienta renala, a anuntat Organizatia Mondiala a Sanatatii, scrie BusinesWeek. Barbatul calatorise in Arabia Saudita si Qatar, inainte de a fi transportat cu ambulanta aeriana in Marea Britanie la 11 septembrie.

SARS s-a raspandit la oameni pentru prima data in 2002, cand a imbolnavit 8.098 de persoane in intreaga lume in perioada noiembrie 2002 - iulie 2003.

"Avand in vedere ca este un virus nou, OMS este in proces de strangere a informatiilor pentru a determina implicatiile pentru sanatatea publica a acestor doua cazuri confirmate", arata organizatia intr-un comunicat, referindu-se la un al doilea caz, fatal, depistat la inceputul acestui an.




http://www.ziare.com/viata-sanatoasa/gripa/alerta-oms-virus-nou-asemanator-cu-sars-1191820




Alerta OMS: Virus nou, asemanator cu SARS (Video) - articole medicale - startsanatate