ANALIZE MEDICALE DE LABORATOR
Aici gasiti analizele medicale grupate pe categorii precum si detalii generale si specifice pentru categoriile respective.
Selectati o categorie din lista de mai jos:

Dictionar de medicamente online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Dictionar medical online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Puteti trimite articole cu tema medicala la
adresa de email

Solutie antistress!
Construieste poduri :)

Joc, Construieste podul, Cargo Bridge

Prinde pisica neagra :)
Prinde pisica neagra- Chat Noir - Flash game

Alimente care combat gripa - articole medicale

Alimente care combat gripaIarna este sezonul in care numarul de cazuri de gripa se inmulteste cu o rapiditate uimitoare. Chiar si persoanele care au un organism puternic pot contracta o forma usoara de gripa. Riscul este inerent.

Consumul unor anumite alimente poate insa ajuta la lupta impotriva gripei prin intarirea sistemului imunitar.

Regimes Maigrir va da cateva exemple de alimente care va vor ajuta sa va tratati impotriva afectiunilor gripei.

1. Sucul de legume. Are o multime de antioxidanti care stimuleaza sistemul imunitar si, in plus, este foarte hidratant, lucru esential pentru persoanele care au gripa. Daca doriti totusi sa beti ceva mai dulce, faceti suc de fructe 100% natural.

2. Supa de pui. Nu numai ca aceasta supa este hranitoare si hidratanta, dar studiile au demonstrat, de asemenea, ca supa de pui are efecte de vindecare a gripei fiind anti-inflamatoare.

3. Usturoiul. Are proprietati antimicrobiene si poate stimula sistemul imunitar. Usturoiul poate lupta impotriva congestiei (crestere brusca a cantitatii de sange cuprinse in vasele unui organ sau parte a corpului).

4. Ghimbirul. Daca gripa va produce si dureri de stomac sau greata ghimbirul este un remediu adesea utilizat pentru a ameliora aceste simptome. Studiile arata ca ghimbirul pot ajuta in lupta impotriva inflamatiei.

5. Ceai fierbinte. Ceaiul verde si negru au antioxidanti care ajuta la lupta impotriva bolilor. Este bine sa adaugati si o lingurita de miere si un pic de suc de lamaie pentru a calma durerile in gat.

6. Bananele. Sunt alimentele care vor rezolva problemele daca aveti simptome adiacente gripei cum ar fi greata, varsaturi, diaree. Bananele cu orez, suc de mere si paine prajita sunt recomandate de medici in aceste situatii.
http://www.ziare.com/lifeshow/sanatate/01-23-2010/alimente-care-combat-gripa-989680




Alimente care combat gripa - articole medicale - startsanatate