ANALIZE MEDICALE DE LABORATOR
Aici gasiti analizele medicale grupate pe categorii precum si detalii generale si specifice pentru categoriile respective.
Selectati o categorie din lista de mai jos:

Dictionar de medicamente online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Dictionar medical online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Puteti trimite articole cu tema medicala la
adresa de email

Solutie antistress!
Construieste poduri :)

Joc, Construieste podul, Cargo Bridge

Prinde pisica neagra :)
Prinde pisica neagra- Chat Noir - Flash game

Alimente care combinate sunt si mai sanatoase - articole medicale

Alimente care combinate sunt si mai sanatoaseAlimentele sanatoase sunt aliatii de nadejde pentru o viata lipsita de griji, boli, dandu-ti si energie pentru a rezolva multiplele probleme care apar pe durata unei zile.

Cum unde-s doi puterea creste, unele dintre acestea devin chiar mai puternice si benefice in pereche. Iata care asemenea combinatii sunt indicate, conform legume alaturi de un sfert de avocado, care contine 4 grame de grasimi mononesaturate.

Si vitaminele A, D si E din fructe si legume sunt mai bine absorbite cand se consuma si ceva grasimi.

Rozmarinul si carnea fripta

Nimic nu este mai gustos decat o bucata de friptura care inca sfaraie dupa ce ai ridicat-o de pe gratar. Nu trebuie sa uiti insa ca aceasta poate sa fie cancerigena.

Rozmarinul contracareaza acest efect, avand antioxidanti care previn formarea substantelor nocive. In plus, folosirea acestui ingredient te va face sa pui putina sare pe mancare sau poate chiar deloc.

Spanacul si lamaia

Putina zeama de lamaie poate sa invioreze o salata de spanac si sa transforme frunzele verzi intr-o adevarata comoara nutritiva. Asta pentru ca fierul din el se absoarbe mai usor in prezenta Vitaminei C.

Acest amestec te va ajuta sa ramai energizat pe tot parcursul zilei si sa ai un sistem imunitar puternic.

Broccoli si rosiile

Combina puterea licopenului din rosii, cu rol anticancerigen, cu broccoli, pentru a te asigura ca nu vei face cancer de prostata. In cadrul unui studiu din 2007, de la Universitatea din Illinois, cercetatorii au descoperit faptul ca tumorile se micsoreaza in cazul in care cele doua substante functioneaza impreuna.

Merele si strugurii

Daca iti place salata de fructe, ai grija sa nu iti lipseasca aceasta combinatie. Flavonoizii precum quercitina, din mere, ajuta la prevenirea tumorilor, tin sanatos sistemul respirator si ajuta la ascutirea memoriei. In combinatie cu catehinele continute de struguri, inhiba crearea cheagurilor de sange si ajuta la o buna functionare a inimii. Alte surse de catehine sunt ciocolata, vinul rosu si ceaiul verde.

Turmericul si piperul negru

Mirodenia aurie ajuta la prevenirea multor boli, inclusiv a diabetului. Daca vrei sa functioneze si mai bine, combin-o cu piper negru. Astfel va avea un efect benefic mult mai mare asupra organismului.

Usturoiul si pestele

Cine vrea sa isi apere inima cu orice pret nu trebuie sa uite de usturoi, care imbunatateste sistemul imunitar si ajuta la o mai buna functionare a inimii. Acesta merge combinat perfect cu pestele, care cu acizii sai grasi mononesaturati scade colesterolul rau si il imbunatateste pe cel bun.

Daca nu consumi peste in mod regulat, poti lua suplimente cu ulei.


http://www.ziare.com/viata-sanatoasa/alimente/alimente-care-combinate-sunt-si-mai-sanatoase-1190806




Alimente care combinate sunt si mai sanatoase - articole medicale - startsanatate