ANALIZE MEDICALE DE LABORATOR
Aici gasiti analizele medicale grupate pe categorii precum si detalii generale si specifice pentru categoriile respective.
Selectati o categorie din lista de mai jos:

Dictionar de medicamente online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Dictionar medical online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Puteti trimite articole cu tema medicala la
adresa de email

Solutie antistress!
Construieste poduri :)

Joc, Construieste podul, Cargo Bridge

Prinde pisica neagra :)
Prinde pisica neagra- Chat Noir - Flash game

Alimente care cresc riscul de Alzheimer - articole medicale

Alimente care cresc riscul de AlzheimerO dieta bogata in metionina ar putea creste riscul de a dezvolta boala Alzheimer, arata un studiu realizat de cercetatorii portughezi.

Metionina este un aminoacid prezent in mod normal in carnea rosie, peste, oua, usturoi, linte sau ceapa, de aceea cei care consuma in mod frecvent aceste alimente trebuie sa aiba grija in privinta riscului producerii acestei boli.

In cazul in care concentratia de metionina atinge un nivel prea ridicat in corpul nostru, aceasta se transforma intr-un aminoacid numit homocisteina.

Daca nivelul de homocisteina in sange este mare, exista un risc crescut de a dezvolta dementa de tip Alzheimer, informeaza i-dietetique.

Cercetatorii au folosit doua grupuri de soareci. La inceput, acestora li s-a oferit un regim alimentar conventional, iar a doua oara o dieta bogata in metionina, pentru o perioada de 8 luni.

Studiile au aratat ca soarecii cu o dieta bogata in metionina au cu 40% sanse mai mari de a dezvolta Alzheimer.
http://www.ziare.com/lifeshow/sanatate/01-06-2010/alimente-care-cresc-riscul-de-alzheimer-985275




Alimente care cresc riscul de Alzheimer - articole medicale - startsanatate