ANALIZE MEDICALE DE LABORATOR
Aici gasiti analizele medicale grupate pe categorii precum si detalii generale si specifice pentru categoriile respective.
Selectati o categorie din lista de mai jos:

Dictionar de medicamente online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Dictionar medical online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Puteti trimite articole cu tema medicala la
adresa de email

Solutie antistress!
Construieste poduri :)

Joc, Construieste podul, Cargo Bridge

Prinde pisica neagra :)
Prinde pisica neagra- Chat Noir - Flash game

Alimente care iti aduc zambetul pe buze - articole medicale

Alimente care iti aduc zambetul pe buzeAtunci cand te simti stresat, doua bucatele de ciocolata neagra ar putea sa fie salvarea. Cu toatea acestea, nu e cazul sa faci excese. Studiile arata ca cele mai bune alimente pentru combaterea depresiei si reducerea stresului sunt bogate in calorii.

Bananele, ciocolata si legumele sunt super-alimentele care te pot face sa te simiti mai bine daca seful te streseaza. Specialistii arata deasemenea ca o dieta mediteraneana (fructe, legume, cereale si ulei de masline) reduce riscul aparitiei depresiei cu 30%, informeaza Times Online.

Ca sa te simti mai bine pe moment, poti opta pentru carbohidrati care actioneaza rapid: croissante cu gem, batoane cu cereale, briose sau sucuri. Insa efectul unei "doze" de energie dispare rapid. Daca vrei neaparat ceva dulce, incearca musli sau unt de arahide.

Alte studii arata ca ciocolata neagra si consumul de fructe, alunele si semintele reduc deasemenea riscul aparitiei depresiei. Proteinele care iti pot aduce buna-dispozitie pot fi obtinute din carnea de curcan, pui sau peste.
http://www.ziare.com/lifeshow/diete-intretinere/11-14-2009/alimente-care-iti-aduc-zambetul-pe-buze-950692




Alimente care iti aduc zambetul pe buze - articole medicale - startsanatate