ANALIZE MEDICALE DE LABORATOR
Aici gasiti analizele medicale grupate pe categorii precum si detalii generale si specifice pentru categoriile respective.
Selectati o categorie din lista de mai jos:

Dictionar de medicamente online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Dictionar medical online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Puteti trimite articole cu tema medicala la
adresa de email

Solutie antistress!
Construieste poduri :)

Joc, Construieste podul, Cargo Bridge

Prinde pisica neagra :)
Prinde pisica neagra- Chat Noir - Flash game

Alimente care iti saboteaza somnul - articole medicale

Alimente care iti saboteaza somnulDaca tot nu poti pune geana pe geana, poate ca ar fi timpul pentru o mica gustare? Gandeste-te de doua ori, daca nu vrei sa regreti peste cateva ore, cand vei contempla tavanul.

Caring.com te invata ce sa eviti la cina, pentru a te asigura ca nu vei dormi apoi la locul de munca. Pe langa clasicele energizante si ciocolata de orice fel, evita carnea afumata, sosul de rosii, chili, pizza, mancarurile picante si alcoolul. Iata de ce:

Carne afumata - De la hamburger pana la sunca sau carnati, carnea afumata contine un nivel ridicat al aminoacidului turamina, care stimuleaza creierul sa elibereze o substanta ce te face mai alert si atent la tot ce se intampla in jur.

Sos de tomate, chili, pizza si mancare picanta - Tulburarile digestive reprezinta o cauza comuna a lipsei de somn, chiar daca multi nu fac legatura intre cele doua. Alimentele care dau aciditate si cele prea picante pot avea drept urmare arsurile la stomac si alte simptome ce intrerup somnul.

Alcool - Un pahar sau doua te pot ajuta sa te simti mai relaxat dupa cina, insa te vor bantui in cateva ore, la propriu, impiedicandu-te sa dormi adanc. Si asta pentru ca alcoolul deshidrateaza si te trimite la toaleta, in ambele cazuri trezindu-te. Vinul este chiar mai periculos, abundand in stimulentul numit tirozina.
http://www.ziare.com/lifeshow/diete-intretinere/02-26-2010/alimente-care-iti-saboteaza-somnul-998466




Alimente care iti saboteaza somnul - articole medicale - startsanatate