ANALIZE MEDICALE DE LABORATOR
Aici gasiti analizele medicale grupate pe categorii precum si detalii generale si specifice pentru categoriile respective.
Selectati o categorie din lista de mai jos:

Dictionar de medicamente online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Dictionar medical online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Puteti trimite articole cu tema medicala la
adresa de email

Solutie antistress!
Construieste poduri :)

Joc, Construieste podul, Cargo Bridge

Prinde pisica neagra :)
Prinde pisica neagra- Chat Noir - Flash game

Alimente care scad nivelul zaharului din sange - articole medicale

Alimente care scad nivelul zaharului din sangeNu tot ceea ce este dulce este sanatos. Dulciurile nu sunt foarte bune pentru sanatatea ta daca sunt consumate in cantitati mari. Tulburarile nivelului de zahar din sange pot duce la hiperglicemie sau diabet. Afla in continuare ce alimente trebuie sa consumi pentru a mentine un nivel normal al zaharului in sange.

Scortisoara are un nivel ridicat de magneziu si fibre. In plus, exista o substanta numita polifenol, care actioneaza ca insulina, anunta Buzzle.

In urma unor studii s-a demonstrat ca o lingurita de scortisoara pe zi reduce nivelul zaharului din sange cu 20%, iar efectul poate fi observat in trei saptamani. De asemenea, scortisoara ajuta la reducerea nivelului colesterolului.

Avocado are un nivel ridicat de grasimi monosaturate si fibre solubile. Avocado este plin de substante nutritive, precum potasiu, vitaminele B1, B2, B3, C si E, tiamina, fosfor, acid folic, magneziu, fier si cupru. Avand un continut scazut de zahar, avocado este unul dintre cele mai bune alimente ajuta la scaderea nivelului zaharului din sange.

Atunci cand vine vorba despre alimente care scad nivelul zaharului din sange te poti indrepta cu incredere spre fructele cu coaja lemnoasa. Mai multe studii au demonstrat ca riscul aparitiei diabetului de tip II scade cu 20% in cazul persoanelor care consuma zilnic fructe cu coaja lemnoasa.

Nu uita sa adaugi preparatelor tale usturoi, deoarece acesta este foarte sanatos si scade nivelul zaharului din sange. De asemenea, usturoiul contine multi antioxidanti. La fel de importanta este si ceapa. Aceasta contine sulf si flavonoide.

Cine nu stie ca lamaile sunt importante pentru sanatatea sa? Insa, acum este timpul sa afli ca acestea reduc si nivelul zaharului din sange.

Visinele sunt pline de antioxidanti si fibre solubile, au putine calorii si reduc riscul aparitiei diabetului zaharat.

Cartofii dulci contin beta-caroten si fibre solubile si sunt buni pentru stabilizarea nivelului de zahar din sange.
http://www.ziare.com/lifeshow/diete-intretinere/12-14-2009/alimente-care-scad-nivelul-zaharului-din-sange-974809
Alimente care scad nivelul zaharului din sange - articole medicale - startsanatate