ANALIZE MEDICALE DE LABORATOR
Aici gasiti analizele medicale grupate pe categorii precum si detalii generale si specifice pentru categoriile respective.
Selectati o categorie din lista de mai jos:

Dictionar de medicamente online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Dictionar medical online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Puteti trimite articole cu tema medicala la
adresa de email

Solutie antistress!
Construieste poduri :)

Joc, Construieste podul, Cargo Bridge

Prinde pisica neagra :)
Prinde pisica neagra- Chat Noir - Flash game

Alimente pentru sanatatea sanilor - articole medicale

Alimente pentru sanatatea sanilorPentru o femeie sanatatea sanilor este vitala. Tocmai de aceea vizitele regulate la medic, pentru mamografii, protejarea lor si adoptarea unei diete corespunzatoare vor fi principalele prioritati ale femeilor.

Pentru ca numai in Romania 6.000 de cazuri noi de cancer la san sunt diagnosticate intr-un an, masurile pentru evitarea acestei afectiuni sunt absolut necesare, informeaza healthcastle.com.

Exista cel putin cinci clase de alimente recomandate femeilor cu preponderenta, pentru evitarea complicatiilor glandelor mamare. Toate legumele din clasa verzei sunt cele mai sigure surse de vitamina A, C, E si fibre, care protejeaza organismul impotriva riscului aparitiei cancerului.

Broccoli, din aceeasi clasa de legume, ajuta la neutralizarea toxinelor din organism, daca este consumat proaspat sau fiert, pentru a nu-si pierde proprietatile.

Zmeura este desertul recomandat femeilor, pentru continutul de vitamina C si fibre. Are si proprietati antioxidante si poate fi consumata pe tot parcursul zilei.

Un alt aliment recomandat de catre specialistii americani este soia, in toate formele sale. Portocalele sunt bogate in vitamine si au proprietati antioxidante, care ajuta la cresterea imunitatii corporale.

Carnea si uleiul de peste sunt ideale pentru prevenirea cancerului la san. Sunt o sursa sigura de acizi grasi omega 3, care impiedica formarea si dezvoltarea tumorilor, si contin o cantitate mare de vitamina D.

Sardinele, heringii, hamsiile si scrumbiile sunt ideale pentru alimentatia oricarei femei. Nu evita sa consumi cel putin o data pe saptamana o masa de peste, prajit, fiert sau pe gratar, cu putina lamaie si garnitura de broccoli.

Alimentele recomandate pentru sanatatea sanilor nu au numai rolul de a preveni dezvoltarea tumorilor, dar imbunatatesc si circulatia sangelui si ajuta la reglarea digestiei.
http://www.ziare.com/lifeshow/sanatate/10-28-2009/alimente-pentru-sanatatea-sanilor-934112




Alimente pentru sanatatea sanilor - articole medicale - startsanatate