ANALIZE MEDICALE DE LABORATOR
Aici gasiti analizele medicale grupate pe categorii precum si detalii generale si specifice pentru categoriile respective.
Selectati o categorie din lista de mai jos:

Dictionar de medicamente online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Dictionar medical online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Puteti trimite articole cu tema medicala la
adresa de email

Solutie antistress!
Construieste poduri :)

Joc, Construieste podul, Cargo Bridge

Prinde pisica neagra :)
Prinde pisica neagra- Chat Noir - Flash game

Aloe, de la ghiveci la crema - articole medicale

Aloe, de la ghiveci la cremaPlanta aloe vera are nevoie de pamanat nisipos si se sadeste doar dupa ce au aparut primele radacini. Ii place sa stea la lumina in permanenta, sa fie udata cu regularitate si camera in care sta sa fie aerisita.

Ajunge la maturitate dupa patru ani, dar tu o poti folosi mai devreme nu numai pentru a avea o planta decorativa deosebita, dar si pentru numeroasele sale intrebuintari curative, informeaza ehow.com.

Coaja si pulpa fac minuni pentru digestie, pielea uscata de la frig, cu impuritati si chiar crapaturi, ori matreata inestetica, care vor disparea rapid in cateva saptamani.

Astfel, planta parcurge un drum scurt de la ghiveci la crema, si tocmai de aceea, numeroasele sale intrebuintari curative o recomanda pentru a fi plantata in fiecare casa.

Aloe, frumusete, sanatate

Poti obtine acasa, din ghiveciul tau, gelul de aloe vera, ideal pentru ten, zgarieturi sau rani. Fie aplici sucul plantei direct pe zona afectata, fie tai marunt frunzele si le zdrobesti pana obtii o pasta.

Se foloseste de trei ori pe zi, direct pe suprafata afectata, care se curata in prealabil. Poate fi folosita si pentru reducerea ridurilor, eczemelor si petelor maronii de la soare, in aceeasi doza.

Poti incerca gelul tau natural si pe par, daca ai matreata sau parul este gras, iar firul de par este sensibil si subtire. Se foloseste exact ca un gelul de par obisnuit, dar in cantitati mai mici.

Sanatatea dintilor este foarte importanta, tocmai de aceea planta ta favorita te va ajuta sa scapi de neplaceri. Se maseaza gingia sau zona dureroasa cu aloe proaspata, iar durerea va disparea pe loc.

Daca ochii tai sunt obositi, spala-i cu putina apa in care ai amestecat gelul de aloe. Este solutia ideala pentru tratarea ochilor inrositi, obositi si sensibili.

Pentru ca se absoarbe rapid, acelasi gel pe care l-ai folosit pentru tratarea multor afectiuni are si rolul de a reduce inflamatiile. Se aplica de trei ori pe zi in zona ranilor si vanatatilor si ele dispar pe loc.

Dereglarile stomacale, durerile rinichilor sau migrenele isi gasesc si ele remediul in aloe. Este un puternic laxativ, dar trateaza eficient si alergiile.

Ingrijirea corporala este foarte importanta pentru tine. Tocmai de aceea poti folosi zilnic gelul de dus natural, obtinut din frunzele plantei.

Amesteca putin sampon sau sapun lichid cu apa distilata. Adauga gelul proaspat de aloe si cateva picaturi de ulei esential. Gelul de dus obtinut se pastreaza cateva luni intr-o camera rece si poate fi folosit dupa aceea zilnic.

Iti va lasa piela curata, matasoasa, cu un miros natural, care se pastreaza mai mult timp.
http://www.ziare.com/lifeshow/diete-intretinere/10-21-2009/aloe-de-la-ghiveci-la-crema-926382




Aloe, de la ghiveci la crema - articole medicale - startsanatate