ANALIZE MEDICALE DE LABORATOR
Aici gasiti analizele medicale grupate pe categorii precum si detalii generale si specifice pentru categoriile respective.
Selectati o categorie din lista de mai jos:

Dictionar de medicamente online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Dictionar medical online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Puteti trimite articole cu tema medicala la
adresa de email

Solutie antistress!
Construieste poduri :)

Joc, Construieste podul, Cargo Bridge

Prinde pisica neagra :)
Prinde pisica neagra- Chat Noir - Flash game

Alzheimerul, in realitate diabet de tip 3 - injectiile cu insulina ajuta - articole medicale

Alzheimerul, in realitate diabet de tip 3 - injectiile cu insulina ajutaOamenii de stiinta strang din ce in ce mai multe dovezi in sprijinul teoriei conform careia, in realitate, Alzheimerul nu este decat un nou tip de diabet, de tip 3.

Aceasta ipoteza a aparut inca din 2005, fiind lansata de cercetatori de la Scoala Medicala Brown din Rhode Island, SUA. De atunci studiile au adus din ce in ce mai multe dovezi in sprijinul faptului ca acest tip de dementa este o boala metabolica, relateaza insulina era foarte scazut in cazul persoanelor diagnosticate cu Alzheimer. Alte cercetari mai recente, realizate la Scoala de Medicina a Universitatii Washington, au aratat ca insulina ajuta memoria celor care sufereau de forma blanda sau moderata a acestui tip de dementa.

Conform celui mai recent raport al Organizatiei Mondiale a Sanatatii, in lume traiesc 35,6 milioane de oameni diagnosticati cu dementa. Pana in 2030 se estimeaza ca acest numar va creste pana la 65,7 milioane de oameni, iar pana in 2050 pana la 100 de milioane de oameni.


http://www.ziare.com/viata-sanatoasa/alzheimer/alzheimerul-in-realitate-diabet-de-tip-3-injectiile-cu-insulina-ajuta-1193798




Alzheimerul, in realitate diabet de tip 3 - injectiile cu insulina ajuta - articole medicale - startsanatate