ANALIZE MEDICALE DE LABORATOR
Aici gasiti analizele medicale grupate pe categorii precum si detalii generale si specifice pentru categoriile respective.
Selectati o categorie din lista de mai jos:

Dictionar de medicamente online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Dictionar medical online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Puteti trimite articole cu tema medicala la
adresa de email

Solutie antistress!
Construieste poduri :)

Joc, Construieste podul, Cargo Bridge

Prinde pisica neagra :)
Prinde pisica neagra- Chat Noir - Flash game

Apara-ti intregul corp cu alimente de vara - articole medicale

Apara-ti intregul corp cu alimente de varaVara ai parte de o explozie de nutrienti si vitamine care te ajuta sa iti mentii corpul in forma maxima, asa ca trebuie sa stii ce sa alegi pentru a avea parte de rezultatele maxime.

Iata care sunt alimentele care te vor ajuta cel mai mult sa ramai sanatos, conform pielea sa produca colagen. Astfel, epiderma ta va fi ferma si elastica. In plus, este prevenita si imbatranirea prematura, scazand efectul radicalilor liberi care se gasesc peste tot prin atmosfera. Esti pazit de soare, poluare si alte elemente nocive.

Redu durerea musculara cu cirese

Ciresele contin acid elagic, care are efect antiinflamator si calmeaza durerile muschilor. Fie ca mananci cirese sau bei suc natural din aceste fructe, te vei simti imediat mai bine dupa febra musculara de la sala.

Imbunatateste-ti vederea cu spanac

Desi oamenii cred in general ca morcovii sunt cei mai buni pentru vedere, o cana de spanac are mai mult beta-caroten. Compusii sai se transforma in vitamina A si ajuta corneea. Incearca sa mananci aceasta leguma verde de cel putin 3 ori pe saptamana.

Ai o tensiune arteriala mai buna cu ovaz

Ovazul contine arginina, un aminoacid care imbunatateste circulatia sanguina din intregul corp. In plus, iti scade nivelul de colesterol si creste libidoul.

Scapa de respiratia urat mirositoare cu scortisoara

Scortisoara, alaturi de busuioc, cimbru si alte mirodenii asemanatoare, te lasa cu respiratie proaspata, curatandu-ti atat dintii cat si limba si eliminand bacteriile din cavitatea bucala. Presara niste scortisoara peste cerealele de dimineata si nu vei mai avea astfel de probleme.


http://www.ziare.com/viata-sanatoasa/alimente/apara-ti-intregul-corp-cu-alimente-de-vara-1183789




Apara-ti intregul corp cu alimente de vara - articole medicale - startsanatate