ANALIZE MEDICALE DE LABORATOR
Aici gasiti analizele medicale grupate pe categorii precum si detalii generale si specifice pentru categoriile respective.
Selectati o categorie din lista de mai jos:

Dictionar de medicamente online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Dictionar medical online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Puteti trimite articole cu tema medicala la
adresa de email

Solutie antistress!
Construieste poduri :)

Joc, Construieste podul, Cargo Bridge

Prinde pisica neagra :)
Prinde pisica neagra- Chat Noir - Flash game

Arde grasimile cu ajutorul unor super alimente - articole medicale

Arde grasimile cu ajutorul unor super alimenteDaca vrei sa slabesti, probabil ai inceput sa numeri caloriile, sa consumi mai putine grasimi si sa depui o atentia marita la portiile de mancare. Ceea ce mananci este la fel de important ca si cantitatea.

Life 123 te invata ce trebuie sa mananci si sa nu te ingrasi, chiar daca mananci pe saturate.

Proprietatile chimice ale grapefruitului ajuta la reducerea nivelului de insulina din organism. Daca nivelul zaharului din sange este mai mic, organismul tau va utiliza alimentele consumate intr-un mod eficient, astfel incat sa ai mai multa energie. Pulpa de grapefruit ofera organismului fibrele necesrae, in timp ce un continut ridicat de apa te ajuta sa pastrezi corpul hidratat pentru a sprijini metabolismul.

Chiar daca au multe calorii, cantitatile mici de fructe care au coaja lemnoasa contin putin zahar. De asemenea, fructele cu coaja lemnoasa sunt o sursa buna de grasimi mononesaturate, au proteine, fibre si o varietate de vitamine si minerale. Migdalele sunt bune pentru organism datorita vitaminei E si cantitatii de omega 3 si sunt, de asemenea, o sursa naturala de seleniu.

Fibrele si grasimile din aceste fructe vor satisface papilele gustative si in acest mod nu vei mai avea nevoie sa mananci foarte mult la amiaza.

Broccoli, varza si spanacul sunt bogate in fier si calciu si contin o serie de antioxidanti precum vitaminele A, B9 si C. Aceste legume sunt bogate in fibre si au putine calorii, asa ca le poti consuma fara grija.

Legumele portocalii, precum morcovii, cartofii dulci si dovleacul, sunt alimentele care umple corpul de substante nutritive. Aceste alimente contin vitamina A, potasiu, carotenoide si fibre.

Fasolea, soia, mazarea si lintea sunt surse excelente de proteine si fibre. Dietele cu multe fibre sunt asociate cu riscul redus de dezvoltare a diabetului zaharat, a bolilor de inima si a anumitor tipuri de cancer. Acest continut de fibra te ajuta sa scapi de kilogramele in plus.

Afinele, zmeura, capsunile, murele si coacazele sunt fructe bogate in antioxidanti si sunt perfecte pentru a-ti satisface pofta de dulce, astfel incat vei scapa de caloriile unei bucati de ciocolata.

Pestele este scazut in calorii si este foarte greu sa gasesti unul care sa nu fie bun pentru sanatatea ta.
http://www.ziare.com/lifeshow/diete-intretinere/09-29-2009/arde-grasimile-cu-ajutorul-unor-super-alimente-901547




Arde grasimile cu ajutorul unor super alimente - articole medicale - startsanatate