ANALIZE MEDICALE DE LABORATOR
Aici gasiti analizele medicale grupate pe categorii precum si detalii generale si specifice pentru categoriile respective.
Selectati o categorie din lista de mai jos:

Dictionar de medicamente online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Dictionar medical online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Puteti trimite articole cu tema medicala la
adresa de email

Solutie antistress!
Construieste poduri :)

Joc, Construieste podul, Cargo Bridge

Prinde pisica neagra :)
Prinde pisica neagra- Chat Noir - Flash game

Arnica, foarte buna impotriva ranilor - articole medicale

Arnica, foarte buna impotriva ranilorCarul padurilor sau carul zanelor, asa cum este cunoscuta in Banat arnica, s-a folosit in tara noastra inca din cele mai vechi timpuri pentru tratarea oricaror rani.

Are proprietati dezinfectante, antiinflamatorii si calmante, iar uneori se foloseste inclusiv ca planta decorativa. Substantele active ale plantei sunt uleiul volatil, taninul (substanta organica cu efect astringent) si substantele amare, informeaza streetdirectory.com.

Stimuleaza formarea tesuturilor granulare si accelereaza procesul de vindecare. Impiedica dezvoltarea bacteriilor si germenilor de la nivelul tesuturilor, tocmai de aceea tratamentul cu arnica este perfect pentru redarea frumusetii si elasticitatii pielii.

Poate fi folosita cu succes si pentru tratarea arsurilor, dar tinctura va fi diluata in apa, pentru a evita iritatiile care pot aparea. Specialistii in medicina naturista recomanda arnica si pentru tratarea infectiilor interne, ale plamanilor, traumele cerebrale ori migrenelor.

Mamicile pot folosi cu succes arnica pentru calmarea celor mici atunci cand au un somn agitat. Extractul de arnica regleaza palpitatiile inimii si are rol calmant. Atacurile de panica dispar dupa cateva zile de folosire a tincturii sau pastilelor naturiste.

Planta poate fi folosita ca tratament sub forma de tinctura (pentru tratarea ranilor, zgarieturilor sau arsurilor, prin comprese), ulei esential (care va fi diluat cu apa, pentru a evita iritatiile), pudra sau crema (pentru tratarea acneei).
http://www.ziare.com/lifeshow/sanatate/10-30-2009/arnica-foarte-buna-impotriva-ranilor-936582




Arnica, foarte buna impotriva ranilor - articole medicale - startsanatate