ANALIZE MEDICALE DE LABORATOR
Aici gasiti analizele medicale grupate pe categorii precum si detalii generale si specifice pentru categoriile respective.
Selectati o categorie din lista de mai jos:

Dictionar de medicamente online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Dictionar medical online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Puteti trimite articole cu tema medicala la
adresa de email

Solutie antistress!
Construieste poduri :)

Joc, Construieste podul, Cargo Bridge

Prinde pisica neagra :)
Prinde pisica neagra- Chat Noir - Flash game

Aromoterapia in mastile faciale - articole medicale

Aromoterapia in mastile facialePentru ingrijirea faciala, aromoterapia isi aduce aportul prin uleiurile esentiale care intra in componenta mastilor, cremelor si tratamentelor cosmetice.

Pentru a folosi corect uleiurile esentiale in componenta mastilor de ingrijire, trebuie sa cunoastem tipurile de aroma potrivite fiecarui ten, informeaza easyhomeremedy.com.

Astfel, pentru pielea uscata, specialistii recomanda uleiul esential de musetel si trandafiri. Remediile tenului gras sunt uleiurile esentiale de levantica, cedru si chiparos, iar cel normal poate fi ingrijit cu extractele de trandafiri, levantica si muscata.

Pielea matura, lipsita de elasticitate si ridata, isi gaseste si ea remediul sau natural in uleiurile esentiale de musetel, rozmarin si trandafir. La pielea sensibila insa se folosesc doar levantica, trandafirul si musetelul.

Ingrijirea fetei cu uleiuri esentiale

Un ingredient foarte important al mastilor faciale cu uleiuri esentiale este argila. Are importante proprietati dezinfectante, iar efectele sale benefice asupra tenului pot fi observate inca de la prima utilizare.

Poti realiza masca ta faciala prin aromaterapie din argina, iaurt, ulei esential de jojoba si cel potrivit tenului tau. Aplica masca pe fata si decolteu si asteapta 15 minute sa actioneze.

O indepartezi dupa aceea cu mici comprese de ulei esential de levantica, putin diluat, dupa care poti clati cu apa rece din belsug. Este o masca potrivita tenului normal, cu tendinte de imbatranire, pentru ca impiedica uscarea pielii.

Infuzia prin aromoterapie face minuni pentru tenul tau. Fierbe cateva picaturi de ulei esential potrivit tipului tau de ten in doua cani cu apa. Dupa ce a fiert, aseaza fata deasupra vasului si acopera-te cu un prosop pe cap.

Vei astepta cateva minute ca aburul de la infuzia ta cu aromaterapie sa isi faca efectul, sa iti deschida porii si sa hraneasca pielea. Atunci cand infuzia preparata incepe sa se raceasca, poti ridica fata si esti gata sa primesti un tratament facial delicat.

Orice masca faciala cu uleiuri esentiale va contine ulei de jojoba pentru ca el contine nutrienti apropiati pielii si se absoarbe foarte repede, hranind-o in profunzime.

In functie de tipul de ten, iti alegi uleiul esential potrivit, iar daca pielea ta este lipsita de vigoare, poti folosi putin lapte, iaurt sau orice produs bogat in calciu.
http://www.ziare.com/lifeshow/diete-intretinere/09-23-2009/aromoterapia-in-mastile-faciale-895054




Aromoterapia in mastile faciale - articole medicale - startsanatate