ANALIZE MEDICALE DE LABORATOR
Aici gasiti analizele medicale grupate pe categorii precum si detalii generale si specifice pentru categoriile respective.
Selectati o categorie din lista de mai jos:

Dictionar de medicamente online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Dictionar medical online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Puteti trimite articole cu tema medicala la
adresa de email

Solutie antistress!
Construieste poduri :)

Joc, Construieste podul, Cargo Bridge

Prinde pisica neagra :)
Prinde pisica neagra- Chat Noir - Flash game

Asimileaza o cantitate mare de antioxidanti din alimentele potrivite - articole medicale

Asimileaza o cantitate mare de antioxidanti din alimentele potriviteAntioxidantii sunt foarte buni pentru organismul tau: imbunatatesc sanatatea, lupta impotriva cancerului, maresc speranta de viata si sunt perfecti pentru pielea ta.

Afla de la Life 123 care sunt alimentele bogate in antioxidanti.

Fructele de padure au cea mai mare cantitate de antioxidanti, dar si alte fructe sunt bune. Inainte de culcare fa o salata de fructe cu struguri, portocale si ananas si o sa ai parte de o portie sanatoasa de sanatate. In loc de mancarea de la pranz, consuma o portie de fructe.

Caisele uscate, prunele uscate, curmalele, ciresele uscate si stafidele sunt surse fabuloase de antioxidanti. Ai grija cate consumi pentru ca au si multe calorii.

Daca vrei sa ai parte de o cantitate mare de antioxidanti, consuma o salata in fiecare zi. Umple o farfurie cu spanac, varza rosie, ardei si sfecla rosie. Nu uita ca legumele sunt surse mari de antioxidanti.

O ceasca jumatate de fasole rosie iti va oferi o cantitate mare de antioxidanti.

De asemenea, soia este o varianta buna. Incearca sa inlocuiesti produsele lactate cu soia. Laptele din soia si tofu congelat sunt doua optiuni foarte sanatoase.

Vinul rosu este bautura alcoolica care contine cea mai mare cantitate de antioxidanti. Bea un pahar sau doua pe zi si te vei bucura de beneficiile aduse sanatatii.

Poate nu crezi ca vei putea sa asimilezi antioxidanti din desert, insa asa este: ciocolata neagra este plina de antioxidanti.
http://www.ziare.com/lifeshow/diete-intretinere/10-08-2009/asimileaza-o-cantitate-mare-de-antioxidanti-din-alimentele-potrivite-911891




Asimileaza o cantitate mare de antioxidanti din alimentele potrivite - articole medicale - startsanatate