ANALIZE MEDICALE DE LABORATOR
Aici gasiti analizele medicale grupate pe categorii precum si detalii generale si specifice pentru categoriile respective.
Selectati o categorie din lista de mai jos:

Dictionar de medicamente online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Dictionar medical online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Puteti trimite articole cu tema medicala la
adresa de email

Solutie antistress!
Construieste poduri :)

Joc, Construieste podul, Cargo Bridge

Prinde pisica neagra :)
Prinde pisica neagra- Chat Noir - Flash game

Atentia la sanatate, o prioritate pentru pacienti in era COVID-19 - articole medicale

Pandemia generata de COVID-19 a schimbat complet planurile și așteptarile pe care fiecare dintre noi le avea la începutul acestui an. Întâlnirile cu cei dragi, interactiunile cu colegii de birou și orele petrecute împreuna sunt definite acum de o noua normalitate. Exista însa un lucru esential care a ramas constant în preocuparile noastre: sanatatea.
O stare buna de sanatate se mentine prin preventie, adica grija și monitorizare periodica prin  analize și investigatii anuale, dar și printr-un raspuns rapid la situatii medicale exceptionale.
Cum pot pacientii sa acceseze serviciile medicale de care au nevoie pentru a-și proteja sanatatea în aceasta perioada? Abonamentul medical este o solutie care îmbina grija pe termen lung cu solutii concrete adaptate pandemiei. De exemplu, pachetele oferite de Reteaua REGINA MARIA ajuta pacientii sa aiba grija de sanatatea lor, dar ofera și servicii de evaluare și monitorizare pentru cei care au fost afectati de COVID-19. Concret, ce servicii include un abonament medical?

Monitorizarea sanatatii dupa infectia COVID-19
Pacientii infectati și vindecati de COVID-19 pot dezvolta complicatii pe termen lung, ca urmare a bolii sau a efectelor tratamentelor administrate. Așadar, aceștia necesita monitorizare medicala constanta, pentru ca pot aparea afectiuni ale functiei pulmonare, insuficienta renala, leziuni ale mușchiului inimii sau insuficienta multipla de organ.
Monitorizarea post COVID-19 presupune o serie de investigatii imagistice și de analize de sânge la recomandarea medicului, precum hemoleucograma, teste pentru evaluearea functiei hepatice și a functiei renale. Peste 95% dintre abonamentele de sanatate ale Retelei au incluse serviciile necesare în monitorizarea primara post COVID, fie ca vorbim despre pachetele achizitionate de companii, IMM-uri sau persoane fizice, și sunt valabile atât pentru adulti, cât și pentru copii. Mai mult, în calitate de abonati ai REGINA MARIA, pacientii vindecati de infectia cu SARS-Cov2 pot începe, gratuit, programul de evaluare a starii de sanatate.
Abonamentele REGINA MARIA le ofera pacientilor post COVID-19 servicii moderne de preventie și medicina primara, asigurate de specialiști care evalueaza cazul și pregatesc un raport medical ce include recomandarile necesare pentru analize și investigatii, dar și indicatii de tratament adecvate simptomelor pe care le manifesta. Acestea din urma sunt incluse în abonamentele pacientilor, gratuit sau cu reduceri semnificative.
 
Oriunde te afli, medicul de familie te poate monitoriza și online, prin Clinica Virtuala,
Orice suspiciune de infectie cu virusul SARS-CoV-2 ridica o multitudine de întrebari, de la simptome și pâna la pașii necesari pentru siguranta proprie și a celor din jur. REGINA MARIA vine în ajutorul abonatilor sai care s-ar putea afla în aceasta situatie. Mai exact, daca au medicul de familie în Retea, aceștia pot beneficia de expertiza acestuia prin serviciul de monitorizare COVID-19.
Abonatii pot opta pentru consultatii online, în Clinica Virtuala, sau pot suna în Call Center, urmand ca medicul de familie sa îi contacteze în termen de 24 de ore. Specialiștii REGINA MARIA le stau la dispozitie cu informatii, sfaturi medicale personalizate și indicatii de tratament, în cazul în care pacientii prezinta simptome.
 
Acces la servicii de policlinica și monitorizare post-COVID inclusa în abonament
Abonamentul ofera acces la servicii de policlinica, incluzând și servicii relevante în contextul pandemiei. Beneficiile multiple pe care le aduce un abonament fac diferenta între depistarea la timp a unor probleme medicale și agravarea lor în timp. Operatorul faciliteaza accesul la o retea nationala integrata, de 70 de locatii proprii, 310 clinici partenere în 20 de judete, spitale acreditate international și mii de medici recunoscuti în România, dar și în afara.
Conform studiilor realizate de REGINA MARIA, abonatii din companii merg la medic de aproape 2,5 ori mai des decât pacientii care nu detin un abonament, iar companiile au înteles cât de importanta este sanatatea angajatilor pentru sanatatea afacerii. Astfel, foarte multe companii au îmbunatatit pachetele oferite angajatilor, optând pentru un abonament premium, pentru a acoperi cât mai multe nevoi în contextul COVID-19.
Fiecare dintre noi are nevoie sa se simta în siguranta, mai ales în perioada pandemiei. Fie ca ai fost infectat cu virusul SARS-CoV-2, fie ca ai nevoie rapid de asistenta medicala pentru alte probleme, abonamentul te ajuta sa gestionezi orice neliniște legata de sanatate. De la primele semne, beneficiezi de sprijin concret din partea miilor de medici din retea, în orice policlinica REGINA MARIA din tara sau online, în Clinica Virtuala. 

--




Atentia la sanatate, o prioritate pentru pacienti in era COVID-19 - articole medicale - startsanatate