ANALIZE MEDICALE DE LABORATOR
Aici gasiti analizele medicale grupate pe categorii precum si detalii generale si specifice pentru categoriile respective.
Selectati o categorie din lista de mai jos:

Dictionar de medicamente online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Dictionar medical online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Puteti trimite articole cu tema medicala la
adresa de email

Solutie antistress!
Construieste poduri :)

Joc, Construieste podul, Cargo Bridge

Prinde pisica neagra :)
Prinde pisica neagra- Chat Noir - Flash game

Baietii conceputi in vitro ar putea fi infertili - articole medicale

Baietii conceputi in vitro ar putea fi infertiliBarbatii infertili, care au devenit tatici in urma fertilizarii in vitro, ar putea transmite baietilor lor infertilitatea, arata un studiu recent.

O cercetare derulata in Marea Britanie, tara in care fiecare al 50-lea baiat nascut este rezultat al insamantarii artificiale, a aratat ca cei veniti pe lume astfel au degetele mai scurte, trasatura proprie celor infertili, conform Reproductive Biomedicine.

Deocamdata nu se stie daca baietii inclusi in studiu sunt infertili, acestia nefiind decat niste copii. Insa inelarul scurt da de gandit cercetatorilor, care cred ca exista aceasta posibilitate, conform Daily Mail.

Barbatii care au probleme cu fertilitatea au, de obicei, degetul inelar de aceeasi marime cu cel aratator. Cei care nu se confrunta cu astfel de probleme au un inelar mai lung.

Lungimea degetelor este stabilita in primele 14 saptamani de sarcina si se afla in stransa legatura cu expunerea la testosteron, stabilita de un set de gene.
http://www.ziare.com/lifeshow/sanatate/02-08-2010/baietii-conceputi-in-vitro-ar-putea-fi-infertili-993618




Baietii conceputi in vitro ar putea fi infertili - articole medicale - startsanatate