ANALIZE MEDICALE DE LABORATOR
Aici gasiti analizele medicale grupate pe categorii precum si detalii generale si specifice pentru categoriile respective.
Selectati o categorie din lista de mai jos:

Dictionar de medicamente online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Dictionar medical online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Puteti trimite articole cu tema medicala la
adresa de email

Solutie antistress!
Construieste poduri :)

Joc, Construieste podul, Cargo Bridge

Prinde pisica neagra :)
Prinde pisica neagra- Chat Noir - Flash game

Bananele, cartofii viitorului - vezi ce vom mai avea in meniu - articole medicale

Bananele, cartofii viitorului - vezi ce vom mai avea in meniuSchimbarea climei ar putea face ca bananele sa devina principalul aliment, macar in unele tari din lume, cele aflate in curs de dezvoltare, in urmatoarea perioada, arata un raport ONU.

Efectele incalzirii globale au fost studiate in 22 de tari, iar expertii in domeniu considera ca, pe viitor, culturile care in prezent aduc cel mai multe calorii, saturand cei mai multi oameni, respectiv porumbul, orezul si graul, vor fi restranse din cauza schimbarii climei, astfel incat este nevoie de un nou aliment de baza, hranitor. Potrivit lor, bananele ar potentialul de a deveni un astfel de aliment, relateaza carnea saracului". In prezent, insa, fermierii din mai multe tari africane au renuntat la alte culturi in favoarea acesteia, bogata in proteine vegetale.

Urmand acelasi model, vitele sunt si vor fi din ce in ce mai rar crescute in sudul Africii, fiind preferate caprele, mai rezistente la seceta.


http://www.ziare.com/viata-sanatoasa/dieta/bananele-cartofii-viitorului-vezi-ce-vom-mai-avea-in-meniu-in-cateva-zeci-de-ani-1198892




Bananele, cartofii viitorului - vezi ce vom mai avea in meniu - articole medicale - startsanatate