ANALIZE MEDICALE DE LABORATOR
Aici gasiti analizele medicale grupate pe categorii precum si detalii generale si specifice pentru categoriile respective.
Selectati o categorie din lista de mai jos:

Dictionar de medicamente online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Dictionar medical online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Puteti trimite articole cu tema medicala la
adresa de email

Solutie antistress!
Construieste poduri :)

Joc, Construieste podul, Cargo Bridge

Prinde pisica neagra :)
Prinde pisica neagra- Chat Noir - Flash game

Bebelusii nascuti prematur risca sa faca osteoporoza la maturitate - articole medicale

Bebelusii nascuti prematur risca sa faca osteoporoza la maturitateBebelusii care vin pe lume inainte de termen si cu o greutate mai mica au un risc crescut de a face osteoporoza la maturitate, dezvaluie un studiu realizat in Finlanda.

Cercetatorii au evaluat sanatatea oaselor a 144 de adulti, cu varste cuprinse intre 18 si 27 de ani, cu totii nascuti prematur si cu greutate mica.

S-a descoperit ca in toate cazurile, oasele aveau o densitate mica de minerale, ceea ce reprezinta un risc marit de osteoporoza, a explicat Dr. Petteri Hovi de la Institutul National de Sanatate din Helsinki, citat de HealthDay.

Chiar daca aceasta boala nu poate fi vindecata, exista cateva modalitati de prevenire, conform Fundatiei Nationale de Osteoporoza din SUA, printre care respectarea cantitatilor zilnice de calciu si Vitamina D, testarea periodica a densitatii mineralelor din oase, evitarea tutunului si alcoolului si includerea unor exercitii fizice in stilul de viata.
http://www.ziare.com/lifeshow/sanatate/09-17-2009/bebelusii-nascuti-prematur-risca-sa-faca-osteoporoza-la-maturitate-888953




Bebelusii nascuti prematur risca sa faca osteoporoza la maturitate - articole medicale - startsanatate