ANALIZE MEDICALE DE LABORATOR
Aici gasiti analizele medicale grupate pe categorii precum si detalii generale si specifice pentru categoriile respective.
Selectati o categorie din lista de mai jos:

Dictionar de medicamente online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Dictionar medical online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Puteti trimite articole cu tema medicala la
adresa de email

Solutie antistress!
Construieste poduri :)

Joc, Construieste podul, Cargo Bridge

Prinde pisica neagra :)
Prinde pisica neagra- Chat Noir - Flash game

Beneficiile ascunse ale alcoolului - articole medicale

Beneficiile ascunse ale alcooluluiDin ce in ce mai multe cercetari arata in ultimul timp faptul ca alcoolul, consumat cu moderatie, ajuta organismul si creste speranta de viata. Vinul, spre exemplu, este un adevarat elixir al tineretii.

Acesta contine mai multi antioxidanti decat alte bauturi, dar nu consuma mai mult de un pahar pe zi, daca esti femeie, si mai mult de doua, daca esti barbat, potrivit diabet

Un pahar de alcool pe zi scade colesterolul, in mod surprinzator, dupa cum arata un studiu din 2005, reducand riscul de diabet de tip 2 cu pana la 30%. Bea un Bloody Mary, caci sosul de rosii iti ofera si licopen.

Intareste creierul

Cate o gura de bautura previne declinul cerebral, spun cercetatorii de la Universitatea Loyola, cu pana la 23%. Ajuta si la prevenirea bolii Alzheimer si a alotor forme de dementa.

Asta se intampla tocmai datorita scaderii nivelului de colesterol din sange, fapt ce duce la o mai buna circulatie si o alimentare propice a creierului cu sange si oxigen.

Te scapa de pietrele la vezica

Pietrele de la vezica sunt niste depozite create din colesterol intarit, producand durere si crampe. Oamenii de stiinta spun ca prin consumul de alcool de 5-7 ori pe saptamana este redus riscul aparitiei acestora. Consumat mai rar, de 1-2 ori pe saptamana, alcoolul nu are efect.


http://www.ziare.com/viata-sanatoasa/alcool/beneficiile-ascunse-ale-alcoolului-1197465




Beneficiile ascunse ale alcoolului - articole medicale - startsanatate