ANALIZE MEDICALE DE LABORATOR
Aici gasiti analizele medicale grupate pe categorii precum si detalii generale si specifice pentru categoriile respective.
Selectati o categorie din lista de mai jos:

Dictionar de medicamente online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Dictionar medical online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Puteti trimite articole cu tema medicala la
adresa de email

Solutie antistress!
Construieste poduri :)

Joc, Construieste podul, Cargo Bridge

Prinde pisica neagra :)
Prinde pisica neagra- Chat Noir - Flash game

Bolile de inima, cauzate de niste chimicale din plastic - articole medicale

Bolile de inima, cauzate de niste chimicale din plasticExpunerea la niste chimicale care se gasesc in plasticul din care sunt confectionate ambalajele poate avea ca si urmare bolile de inima, au declarat miercuri oamenii de stiinta.

Cercetatorii britanici si cei americani au studiat efectele pe care bisfenolul A le are asupra oamenilor, folosind date stranse de guvernul american in cadrul unui sudiu din 2006. S-a descoperit ca mostrele de urina ale persoanelor care sufereau de boli de inima aveau si un nivel mare al bisfenolului A.

Nu e prima oara cand se atrage atentia asupra pericolelor pe care le prezinta expunerea la bisfenol, cercetatorii britanici, canadieni si americani atragand atentia asupra acestora si in trecut, conform Reuters.

Acelasi bisfenol, care se gaseste in ambalajele pentru mancare, in peturi, jucarii si in mai toate obiectele din plastic care ne inconjoara, se afla in stransa legatura si cu diabetul sau bolile de ficat, a mai reiesit din studierea dosarelor a 1.493 de persoane cu varste cuprinse intre 18 si 74 de ani.

In 2008, expertii guvernamentali in toxicologie au avertizat ca bisfenolul A are efecte nocive asupra dezvoltarii prostatei si a creierului, avand drept urmare si schimbari de comportament in cazul copiilor.

Se estimeaza ca bisfenolul este detectabil in organismul a 90% dintre americani si europeni.
http://www.ziare.com/lifeshow/sanatate/01-13-2010/bolile-de-inima-cauzate-de-niste-chimicale-din-plastic-987217




Bolile de inima, cauzate de niste chimicale din plastic - articole medicale - startsanatate