ANALIZE MEDICALE DE LABORATOR
Aici gasiti analizele medicale grupate pe categorii precum si detalii generale si specifice pentru categoriile respective.
Selectati o categorie din lista de mai jos:

Dictionar de medicamente online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Dictionar medical online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Puteti trimite articole cu tema medicala la
adresa de email

Solutie antistress!
Construieste poduri :)

Joc, Construieste podul, Cargo Bridge

Prinde pisica neagra :)
Prinde pisica neagra- Chat Noir - Flash game

Branza lasa barbatii infertili - articole medicale

Branza lasa barbatii infertiliBarbatii care mananca fie si trei feliute de branza pe zi isi pun in pericol fertilitatea, arata un studiu realizat la Universitatea Harvard.

In cadrul cercetarii, esantionul de subiecti a fost format din barbati tineri, cu varste cuprinse intre 19 si 25 de ani, care faceau sport macar o jumatate de ora pe zi. Acestia au fost rugati sa noteze cat de des consumau fructe, legume, lactate si alte produse. Tot lor li s-a verificat si calitatea spermei.

S-a observat ca barbatii care consumau peste 60 de grame de branza pe zi sau o ligurita de smantana, un pahar cu lapte gras sau o cupa de inghetata aveau o calitate a spermei cu 25% mai proasta decat cei care consumau mai putine lactate, relateaza apa si metalele grele ce pot contamina hrana animalelor.

Studiile anterioare au aratat ca barbatii cu probleme de reproducere sunt de obicei obezi sau consuma multi carbohidrati.


http://www.ziare.com/viata-sanatoasa/lactate/branza-lasa-barbatii-infertili-1197776




Branza lasa barbatii infertili - articole medicale - startsanatate