ANALIZE MEDICALE DE LABORATOR
Aici gasiti analizele medicale grupate pe categorii precum si detalii generale si specifice pentru categoriile respective.
Selectati o categorie din lista de mai jos:

Dictionar de medicamente online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Dictionar medical online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Puteti trimite articole cu tema medicala la
adresa de email

Solutie antistress!
Construieste poduri :)

Joc, Construieste podul, Cargo Bridge

Prinde pisica neagra :)
Prinde pisica neagra- Chat Noir - Flash game

Bratarile magnetice sau cele din cupru nu fac nimic pentru sanatate - articole medicale

Bratarile magnetice sau cele din cupru nu fac nimic pentru sanatateAsa-zisele bratari terapeutice, pe care mii de oameni le poarta in lumea intreaga, convinsi fiind de efectele benefice pe care acestea le au, nu au de fapt niciun efect, pretind cercetatorii britanici.

Majoritatea celor care poarta astfel de bratari magnetice sau din cupru sunt convinsi ca acestea sunt benefice mai ales in caz de artrita, relateaza Daily Mail.

Insa un studiu recent realizat de de o echipa mixta de cercetatori de la Universitatile York, Hull si Durham a aratat ca nu exista vreo schimbare in starea sanatatii celor care le poarta fata de cei care nu au incredere in calitatile lor.

In cadrul testelor, 45 de persoane de peste 50 de ani care sufereau de artrita au fost rugate sa poarte mai multe tipuri de bratari terapeutice disponibile pe piata, timp de 16 saptamani, si sa-si observe cu atentie simptomele.

Nicio ameliorare a simptomelor nu a fost observata in cazul vreunui purtator.

Cercetatorii au fost nevoiti, insa, sa recunoasca faptul ca eventualele ameliorari, in cazul celor care jura ca bratarile au efect, pot fi puse pe seama efectului placebo.
http://www.ziare.com/lifeshow/sanatate/10-19-2009/bratarile-magnetice-sau-cele-din-cupru-nu-fac-nimic-pentru-sanatate-923950




Bratarile magnetice sau cele din cupru nu fac nimic pentru sanatate - articole medicale - startsanatate