ANALIZE MEDICALE DE LABORATOR
Aici gasiti analizele medicale grupate pe categorii precum si detalii generale si specifice pentru categoriile respective.
Selectati o categorie din lista de mai jos:

Dictionar de medicamente online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Dictionar medical online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Puteti trimite articole cu tema medicala la
adresa de email

Solutie antistress!
Construieste poduri :)

Joc, Construieste podul, Cargo Bridge

Prinde pisica neagra :)
Prinde pisica neagra- Chat Noir - Flash game

Britanicii vor sa slabeasca mancand ciocolata - articole medicale

Britanicii vor sa slabeasca mancand ciocolataThe Slim Choc este doar unul dintre produsele asa-zise miraculoase, care promit o talie de viespe si o sanatate de otel.

Un alt produs, Fatfoe, promovat pe internet, promite sa extraga celulita in timpul somnului, in asa fel incat consumatorul sa se poata bucura in continuare de mancarea favorita, dar sa piarda in greutate.

Mii de britanici au primit e-mailuri in care erau anuntati ca o cura de 20 de zile cu Slim Choc ii va ajuta sa slabeasca 9 kilograme, fara sport sau regim alimentar. In schimbul a 37 de lire sterline, primeau 40 de batoane, necesarul pentru tot atatea zile de dieta. Bineinteles ca in urma tratamentului, rezultatele lipseau cu desavarsire, relateaza The Telegraph.

Alte produse minune, de altfel deloc sanatoase, cu care sunt momiti britanicii promit virilitate, vindecarea calvitiei, a obezitatii sau stoparea efectelor imbatranirii. Au aparut chiar produse dulci special destinate diabeticilor.

Nu mai putin de 200.000 de britanici au cazut in cursa, 78% dintre aceastia fiind femei, platind 20 de milioane de lire sterline in schimbul produselor primite.

In final, autoritatile s-au autosesizat. In prezent, daca cineva vrea sa intre pe pagina unde este trimis in urma spamului primit, care face reclama unui astfel de produs-minune, este redirectionat catre o pagina unde este avertizat ca produsul dorit este un fals, deloc sanatos.

Autoritatile in domeniu avertizeaza ca aceste produse nu numai ca nu dau rezultatele promise, dar pot fi chiar periculoase pentru sanatate, relateaza cotidianul.

A.S.
http://www.ziare.com/lifeshow/diete-intretinere/02-20-2009/britanicii-vor-sa-slabeasca-mancand-ciocolata-681608




Britanicii vor sa slabeasca mancand ciocolata - articole medicale - startsanatate