ANALIZE MEDICALE DE LABORATOR
Aici gasiti analizele medicale grupate pe categorii precum si detalii generale si specifice pentru categoriile respective.
Selectati o categorie din lista de mai jos:

Dictionar de medicamente online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Dictionar medical online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Puteti trimite articole cu tema medicala la
adresa de email

Solutie antistress!
Construieste poduri :)

Joc, Construieste podul, Cargo Bridge

Prinde pisica neagra :)
Prinde pisica neagra- Chat Noir - Flash game

Bucatarie frantuzeasca: Pere in vin alb cu smochine si migdale - articole medicale

Bucatarie frantuzeasca: Pere in vin alb cu smochine si migdalePara este un fruct cu o mare putere de improspatare a organismului din cauza continutului bogat in apa si vitamine.

De aceea, acest fruct inrudit cu marul poate fi adaugat, fara nicio ezitare, programului nostru alimentar. Poate fi consumat in stare naturala, in salata de fructe sau gatit.

Un desert usor de realizat, fara prea mare cheltuiala, cu un timp de preparare de 20 minute si alte 40 pentru gatit, vi-l propune Cuisine Actuelle

Ingrediente pentru 4 persoane:

-4 pere;
-4 smochine;
-500 ml vin alb dulce;
-6 linguri miere de albine lichida;
-25 g de unt;
-15 boabe/seminte de coriandru;
-1 crenguta de rozmarin;
-40 g fulgi de migdale

Etapele prepararii:

1. Incalziti vinul cu 100 ml de apa, mierea, coriandrul si rozmarinul.

2. Curatati perele de coaja, scobiti-le pe interior si fierbeti-le 20 minute in vinul preparat, asa cum s-a spus la punctul 1. Strecurati-le si pastrati-le calde. Faceti in asa fel incat vinul sa ramana la doar 300 ml.

3. Spalati smochinele, taiati-le in cubulete si treceti-le 5 minute prin unt (intr-o tigaie). Puneti vinul si lasati pe foc inca 10 minute. Mixati apoi pentru a obtine o pasta.

4. Dati o culoare aurie migdalelor, folosind o tigaie antiadeziva.

5. Varsati pasta in pahare, asezati perele, presarati migdalele si serviti numaidecat.
Pofta buna!


http://www.ziare.com/viata-sanatoasa/mancaruri/bucatarie-frantuzeasca-pere-in-vin-alb-cu-smochine-si-migdale-1199349




Bucatarie frantuzeasca: Pere in vin alb cu smochine si migdale - articole medicale - startsanatate