ANALIZE MEDICALE DE LABORATOR
Aici gasiti analizele medicale grupate pe categorii precum si detalii generale si specifice pentru categoriile respective.
Selectati o categorie din lista de mai jos:

Dictionar de medicamente online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Dictionar medical online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Puteti trimite articole cu tema medicala la
adresa de email

Solutie antistress!
Construieste poduri :)

Joc, Construieste podul, Cargo Bridge

Prinde pisica neagra :)
Prinde pisica neagra- Chat Noir - Flash game

Cancerul, vindecat prin imbatranirea celulelor, care in final mor - articole medicale

Cancerul, vindecat prin imbatranirea celulelor, care in final morIn locul clasicei exterminari a celulelor canceroase prin intermediul medicamentelor toxice, oamenii de stiinta au descoperit o alta metoda de anihilare a tumorilor: imbatranirea celulelor afectate care, in final, mor.

Cancerul se raspandeste in organism pentru ca celulele afectate se pot divide de foarte multe ori. Insa cercetatorii de la Harvard au descoperit ca prin blocarea unei gene care cauzeaza cancerul, Skp2, se accelereaza imbatranirea celulelor. In final, organismul scapa de ele la fel cum se intampla si in cazul celulelor afectate de soare.

Iar un medicament deja aflat in teste, MLN4924, poate face ca gena sa fie bocata, relateaza Reuters. Descoperirea poate oferi o noua strategie de lupta cu cancerul.

Pana acum, testele s-au realizat pe cobai care sufereau de cancer de prostata, carora li s-a inactivat gena Skp2. Dupa 6 luni, cei carora li se inactivase gena nu au dezvoltat tumori, in timp ce restul, da.

In cazul primei grupe, celulele se oprisera din dezvoltare timpuriu, nemaidivizandu-se. Acelasi experiment a fost testat in laborator cu tesut uman cu celule canceroase, vestea buna, in toate cazurile, fiind ca celulele sanatoase nu au fost afectate in vreun fel.
http://www.ziare.com/lifeshow/sanatate/03-18-2010/cancerul-vindecat-prin-imbatranirea-celulelor-care-in-final-mor-1003311




Cancerul, vindecat prin imbatranirea celulelor, care in final mor - articole medicale - startsanatate