ANALIZE MEDICALE DE LABORATOR
Aici gasiti analizele medicale grupate pe categorii precum si detalii generale si specifice pentru categoriile respective.
Selectati o categorie din lista de mai jos:

Dictionar de medicamente online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Dictionar medical online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Puteti trimite articole cu tema medicala la
adresa de email

Solutie antistress!
Construieste poduri :)

Joc, Construieste podul, Cargo Bridge

Prinde pisica neagra :)
Prinde pisica neagra- Chat Noir - Flash game

Cat de sanatoase sunt bananele? - articole medicale

Cat de sanatoase sunt bananele?Alaturi de citrice si mere, bananele se numara printre cele mai consumate fructe din lume, fiind extrem de bune de luat ca gustare peste tot, datorita faptului ca au propriul invelis biodegradabil, nu au un miros intepator si nici nu fac rau digestiei, asfel incat sa te puna in situatii delicate in miezul zilei.

In multe culturi banana a fost si inca mai este un simbol al fertilitatii, dar dincolo de acest aspect, fructul este si foarte sanatos, conform calorii.

Cum sa alegi si sa pastrezi bananele: este bine sa le cumperi in "buchete" si sa rupi cate una atunci cand vrei sa o mananci. Alege-le pe cele care par dense, dar sa nu fie extrem de tari, caci altfel pot sa fie necoapte.

Coaja trebuie sa fie deschisa la culoare si fara pete. Daca se intampla sa nimeresti banane verzi, lasa-le undeva la temperatura camerei si, in scurt timp, se vor coace. Daca sunt deja numai bune de consumat, tine-le in frigider pentru a nu se face maronii.

Poti chiar sa le ingheti si sa le consumi peste cateva luni, in sucuri si shake-uri, dar acest lucru nu prea are rost, caci bananele se gasesc in magazine proaspete in tot timpul anului.


http://www.ziare.com/viata-sanatoasa/fructe/cat-de-sanatoase-sunt-bananele-1171820




Cat de sanatoase sunt bananele? - articole medicale - startsanatate