ANALIZE MEDICALE DE LABORATOR
Aici gasiti analizele medicale grupate pe categorii precum si detalii generale si specifice pentru categoriile respective.
Selectati o categorie din lista de mai jos:

Dictionar de medicamente online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Dictionar medical online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Puteti trimite articole cu tema medicala la
adresa de email

Solutie antistress!
Construieste poduri :)

Joc, Construieste podul, Cargo Bridge

Prinde pisica neagra :)
Prinde pisica neagra- Chat Noir - Flash game

Cateva grame de fibre, zilnic, te pot ajuta sa slabesti - articole medicale

Cateva grame de fibre, zilnic, te pot ajuta sa slabestiCateva grame de fibre pot face diferenta daca ti-ai pus in cap sa slabesti, spun cercetatorii americani, care au demonstrate acest lucru in cadrul unui studio recent.

Adolescentii care si-au marit cantitatea zilnica de fibre in decurs de doi ani au reusit sad ea jos fara a schimba altceva in alimentatie un numar considerabil de kilograme, scapand mai ales de grasimea abdominala, relateaza Reuters.

Un alt experiment, in care cantitatea de fibre a fost micsorata, a avut ca si rezultat ingrasarea vizibila, mai ales in zona taliei, explica Dr. Jaimie N. Davis, de la Scoala de Medicina Keck din cadrul Universitatii California, din Los Angeles.

Mai exact, cei care au redus cantitatea de fibra cu doar 3 grame au ajuns sa aiba cu 21% mai multa grasime abdominala. In cazul celor care au consumat mai multa fibra s-a observat om reducere a grasimii abdominale cu 4%, dupa cum se mentioneaza in American Journal of Clinical Nutrition.

Cantitatea zilnica de fibre recomandata este de 14 grame la 1.000 de calorii, respective 25 - 30 de grame de fibra zilnic.

Rezultatele, in cazul maririi cantitatii de fibre, ar putea fi chiar mai spectaculoase, tinandu-se cont de faptul ca studiul a fost realizat pe latino-americani, despre care se stie ca au mai multa grasime abdominala decat copiii caucazieni sau cei de culoare.
http://www.ziare.com/lifeshow/diete-intretinere/10-30-2009/cateva-grame-de-fibre-zilnic-te-pot-ajuta-sa-slabesti-936680




Cateva grame de fibre, zilnic, te pot ajuta sa slabesti - articole medicale - startsanatate